Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
voor 4 personen 480 g aardappelen, bloemige 600 g zalmfilet 1 st. citroen 1 takj. rozemarijn 1 takj. tijm 240 ml slagroom 240 ml gevogeltefond 60 ml witte[...]
Bron: smulweb.nlHoi leuke lezers! Afgelopen maandag heb ik gebarbecued met mijn ex-bf! En het was heel gezellig. Het idee ontstond toen ik te horen kreeg dat ik binnenkort[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlvoor 4 personen 600 g vis filets 3 à 3,5 kg grof zeezout 4 à 5 eiwitten water 150 g boter diverse verse kruiden (rozemarijn, basilicum, dragon,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g vis filets 3 à 3,5 kg grof zeezout 4 à 5 eiwitten water 150 g boter diverse verse kruiden (rozemarijn, basilicum, dragon,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -500 g witte vis filet -1 ei -2 dl room -nootmuskaat, peper en zout -2 liter visfumet -1 wortel -1 prei -1 selderij -1 ui -500 g[...]
Bron: smulweb.nlVandaag stond er Zalm in papillot op het menu. Ik vond mijn inspiratie in de kookboek van de vrouwenbond (KVLV), maar heb het toch een beetje aangepast naar[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beIngrediënten: - 4 stukken kabeljauw van 2,5 cm dik, elk 150 - 200 g - 2 takjes rozemarijn, heel fijn gehakt - de geraspte schil en het sap van 2 citroenen -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comUit de Delicious van vorige maand kookte ik dit zomerse ovengerecht. Waarom zomers? Omdat het een heerlijk lichte maaltijd is, waarbij de salsa verde het[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIngrediënten 2 zalmfilets (a 600 g) 1 citroen 1 zakje Italiaanse (kruidenmix (20 g)) 3 tenen knoflook (geperst) 200 ml crème fraîche 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 25 g boter 4 eetlepels olijfolie 1 zak krieltjes (klein (450 g)) 1/2 zakje verse rozemarijn (a 15 g) ca. 1 1/2 eetlepel zeezout (grof (pak a[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g aardappelen (Pommonde fine (zak 2 1/2 kg), geschild) 30 g bloem 500 g tilapiafilet ((zak 750 g, diepvries), ontdooid) 4 el olijfolie 2[...]
Bron: ah.nlGeinspireerd door één van de recepten van Jeroen Meus maakte ik pesto-aardappelpuree met gepofte tomaatjes uit de oven en zalmfilet. Jeroen maakte een ander[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlJoehoe! Het schooljaar aan Spermalie is weer gestart en ik heb geluk... en jullie dus ook... want ik heb een fijne chef getroffen dit jaar voor de cursus[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 4 scampi 200 g zalmfilet 200 g pladijsfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g kabeljauwfilet 200 g Noordzeetongfilet 200 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 4 stukken kabeljauw van 2,5 cm dik, elk 150 - 200 g - 2 takjes rozemarijn, heel fijn gehakt - de geraspte schil en het sap van 2 citroenen -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten Porties : 2 1 ui (gesnipperd) olijfolie 1 teentje knoflook (fijngesneden) 2 kipfilets 10 ml worcestersaus, apart te verwerken 200 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen -500 g witte vis filet -1 ei -2 dl room -nootmuskaat, peper en zout -2 liter visfumet -1 wortel -1 prei -1 selderij -1 ui -500 g[...]
Bron: smulweb.nl