Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 58 recepten
voor 4 personen 4 mooie kabeljauw filets van 175 gr per stuk 3 grote stevige vleestomaten 150 gr feta 1 citroen Mooie olijfolie 1 tl tijm 1 tl oregano 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 trostomaten (middelgroot), gehalveerd 7 el olijfolie Zout Peper 2 el bruine suiker 1 tl gedroogde oregano 4 moten tonijn van 2 cm dik (500[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gr kabeljauwfilet óf Schelvisfilet 2 vleestomaten (in plakjes) 1 zak verse spinazie 5 el geraspte kaas, belegen Paneermeel 4 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 gr zalm zonder vel of graat, in fijne stukjes gehakt (eventueel in de keukenmachine) 500 gr schelpdiertjes naar keuze, ook in fijne[...]
Bron: smulweb.nl1 rode paprika==2 tomaten==1kleine ui==1 teen knoflook==1/2bosje peterselie==1tl.zwarte peper uit de molen==50ml witte wijnazijn==zeezout en peper uit de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Opbrengst : 16 spiesjes fijngeraspte schil en sap van 1 citroen sap van 1 limoen 1 el olijfolie, extra vergine 2 tl honing 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetlepel olijfolie 3 sjalotten, versnipperd 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 blik (400 gr) tomaatstukjes 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook, fijngehakt 400 gr passata 1/2 theelepel droge oregano 1/2 theelepel droge basilicum[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 5 eiertomaten 2 eetlepel olijfolie 1/2 rode ui, versnipperd snufje gedroogde oregano 4 eetlepels witte wijn 24 Kalamata olijven,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gr kabeljauw 4 grote rijpe tomaten 2 kleine venkels 2 klein uien 2 tenen knoflook 2 eetlepels verse oregano 1/2 bosje peterselie 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200-300 gram kabeljauwfilet of een andere stevige witvis, in kleine stukjes gesneden 50 gram zelfgemaakte rode pesto 4 bosuitjes, in fijne[...]
Bron: smulweb.nlWie wat bewaart, die heeft wat. Zo zegt men. Ik bewaar recepten en zie meestal door de vele knipsels het gerecht niet meer, maar sommige pareltjes duiken[...]
Bron: mangerie.blogspot.comBen je nog op zoek naar een lekker lente gerecht voor de komende Paasdagen? Dan zou ik zeker niet verder zoeken ;-) Zachte vis, met een lekker, kruidige, maar[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comIngrediënten 400 g snijbonen (in stukken) 2 eetlepels olie 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 rode paprika (in dunne repen) 1 blik tomatenblokjes (400 g)[...]
Bron: ah.nlvoor 3 personen 3 zalmfilets, bij voorkeur zonder vel of graten * 190 gr. linze * 1 ui * Olijfolie * wat citroensap * Verse tuinkruiden melange van[...]
Bron: smulweb.nl2 (stevige) witvisfilets, bloem, kappertjes, kerstomaatjes, scheutje balsamico-azijn, wat oregano, olijfolie Verhit wat olie in een koekepan. Haal de vis door[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com