Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 100 gr blokjes chorizo 100 ml visbouillon 100 ml vermout 125 gr boter, gekoeld en in blokjes gesneden 4 (180 gr) zeebaarsfilets[...]
Bron: allrecipes.nlKabeljauw en tong zijn mijn favoriete vissoorten. Ik ben er dol op! De mogelijkheden zijn eindeloos: pocheren, bakken, in papillot,... Deze combinatie met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 500 g kabeljauwhaas 1 el verse rozemarijn (fijngehakt) 75 g chorizo (plakjes) 2 vleestomaten zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g zeewolf ((vis), in blokjes van 2 x 2 cm) 1 chorizo ((worst, 250 g), in stukken van 2 cm) 1 bakje cherry tomaten (250 g) 1 bakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g zilvervliesrijst (pak 400 g) 1/2 chorizoworst ((a 250 g), in blokjes) 1 rode paprika (in reepjes) 1 gele paprika (in reepjes) 2[...]
Bron: ah.nlHet was weer tijd voor culinaire post. Van Westland Peppers kreeg ik bijvoorbeeld pimientos de padrón toegestuurd. Het zijn groene pepers, maar dan mild als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet was weer tijd voor culinaire post. Van Westland Peppers kreeg ik bijvoorbeeld pimientos de padrón toegestuurd. Het zijn groene pepers, maar dan mild als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMijn werkgever zit overal ter wereld, maar het thuishonk van mijn afdeling bevindt zich in Oxford, zodat ik daar af en toe naar toe mag. Het is nooit genoeg[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet recept is van Hugh Fearnly Whittingstall van The River Cottage in London. Hij noemt het vis-rizo, want het is vis gecombineerd met de smaak van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNog steeds in de ban van de bakplaat, sinds ik op zoek was voor gemakkelijke gerechten voor een groot gezelschap met kinderen van wie ik de smaken niet kende.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl400g zwaardvis 3 plakjes chorizo per persoon 3 aubergines 2 vanillestokken verse tijm, verse rozemarijn look olijfolie, truffelolie balsamico beetje rucola[...]
Bron: smulweb.nl