Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 86 recepten
voor 4 personen Ingrediënten: iets kruimige aardappelen, geschild en in stukken - 1 kg broccoli, in roosjes - 800 gr boter - 50 gr zonnebloemolie - 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 g meergranenrijst 350 ml water 1 groentebouillonblokje 1 ui 2 teentjes knoflook 5 stengels bleekselderij 1 groene paprika 1 gele paprika[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g verse schelvis, kabeljauw of koolvis 400 g aardappelen, kruimige 2 dl melk of visbouillon (van een blokje) 2 eieren versgemalen peper en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 gr. grof zeezout 60 gr. suiker 800 gr. zalmfilet, 2 langwerpige stukken van elk 400 gr. , met vel 10 peperkorrels 1 bosje dille Voor de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 g grof zeezout 60 g suiker 800 g zalmfilet (2 langwerpige stukken van elk 400 gram, met vel) 10 peperkorrels 1 bosje dille voor de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram kabeljauwfilet - 2 eetlepels citroensap - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 1 theelepel sambal oelek - 2 eetlepels zonnebloemolie - 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 moot zalmfilet van circa 200 g, zonder vel 1 laurierblaadje 300 ml vis- of groentebouillon 600 ml halfvolle melk 15 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 stukken zalmfilet à plm. 125 gram 2 eetlepels zonnebloemolie peper, zout 250 gram zuurkool naturel 125 gram oesterzwammen 25 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 hoki visfilets (ontdooit); 500 g waspeen; 4 eetlepels zonnebloemolie; 300 g tomaten; 1 uitje; 1 rode peper; 1 blikje sardientjes in olie; 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 blikjes tonijn, uitgelekt en gevlokt aardappelpuree van 3 - 4 aardappelen, op smaak gebracht met zout en peper 12 bieslook steeltjes, fijn 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 stengels citroengras (sereh) 300 g basmatirijst 1 struik paksoi 3 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 300 g schelvisfilet (in 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 pakken tonijnsteak (diepvries, a 2 stuks) 1 rode peper (zak a 2 stuks) 25 ml gembersiroop (Australisch (flesje a 250 ml)) 50 ml[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Kleine bloemkool 2 niet te grote winterpenen of grote wortels 1 middelgrote ui 400 gram kabeljauwfilet, tilapiafilet of andere witvis 250 gram[...]
Bron: smulweb.nl