Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 (100 gr) witte visfilet 12 asperges, schoongemaakt 1/2 theelepel zout 1/4 theelepel versgemalen zwarte peper 2 lente-uitjes,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 stukken zalmfilet, zonder vel, à circa 150 g 200 g jonge prei 250 g malse asperges 150 g peultjes 4 el droge witte wijn 200 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 20 asperges (5 p.p.) 400 g dungesneden rauwe zalmfilet (100 g p.p.) 1 theelepel zout ½ theelepel suiker Saus: 4 sjalotten (100 g) 4 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukken kabeljauwhaas (elk 150 g) 1 fijngesnipperde ui 20 cl droge witte wijn 4 eetlepels paneermeel 2 eetlepels gehakte tuinkruiden:[...]
Bron: smulweb.nlDit is een recept uit de Baskische keuken. In het originele recept moet txakoli wijn gebruikt worden, maar ik heb maar een Portugese genomen. In de Baskische[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl"Langouste à la vanille" is het nationale gerecht van de Comoren, een Afrikaanse eilandengroep tussen Mozambique en Madagaskar. Het wordt traditioneel gemaakt[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe combinatie ligt misschien niet erg voor de hand, toch is witvis met een hartige vanillesaus vrij bekend en het schijnt vanaf de jaren 50 van de 20 e eeuw in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 5 personen Ingredienten 75 gram boter 5 zalmfilets van circa 125 gram 5 plukjes dille 25 st witte asperges ? tl zout ? tl suiker 500 gr krielaardappelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 75 gram boter, 5 zalmfilets van circa 125 gram, 5 plukjes dille, 25 st witte asperges, 1/2 theelepel zout, 1/2 theelepel suiker, 500 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g filet van zeeduivel (ook wel lotte of staartvis gedoopt) - 1 sjalot - 10 cl witte wijn - 20 cl visfumet - 1 bos asperges - 2 tomaten - 5[...]
Bron: smulweb.nl