worteltaart jamie oliver | worteltaart recept jamie oliver | ovenschotels recepten ah | smulweb appeltaart | abrikozenjam | spinazietaart met geitenkaas | pompoenkoekjes hartig | citroentaart ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder basmati rijst radijs

Gevonden 14 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Zalmfilet in zuring-roomsaus

Saumon à l'oseille; een gemakkelijk, snel en elegant gerecht, deels van tevoren voor te bereiden. Een klassieker uit 1973 van de gebroeders Troisgros in[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Tonijn op de wijze van Genua

Er gaat niets boven goede verse tonijn die even om en om gegrild of gebakken is, 'seared', geschroeid, zoals ze in Amerika zeggen. Maar heb je die niet in de[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Kabeljauw met knoflook-peterseliesaus en[...]

Dit is een recept uit de Baskische keuken. In het originele recept moet txakoli wijn gebruikt worden, maar ik heb maar een Portugese genomen. In de Baskische[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Chinese garnalen met doperwten

Dit is een onderdeel van de feestelijke Chinese maaltijd. Eenvoudige recepten, snel klaargemaakt, mits je de voorbereidingen hebt getroffen. Ingrediënten voor[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vis à la Florentine met Atkinsproof béchamelsaus

Ingrediënten voor 4 pers. 600 gr kabeljauwfilets, vers of uit diepvries 1/4 ltr droge witte wijn 1 stengel bleekselderij 1 in stukken gesneden wortel een[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vis à la Florentine met Atkinsproof béchamelsaus

Atkinsproof, dus een variatie op de béchamelsaus, maar dan zonder meel. Ingrediënten voor 4 pers. 600 gr kabeljauwfilets, vers of uit diepvries 1/4 ltr droge[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Chinese garnalen met doperwten

Dit is een onderdeel van de feestelijke Chinese maaltijd. Eenvoudige recepten, snel klaargemaakt, mits je de voorbereidingen hebt getroffen. Ingrediënten voor[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Cajun vis en garnalen in witte wijn-roomsaus

Ingrediënten: 2,5 dl droge witte wijn 12 middelgrote rauwe garnalen 4 lente-uitjes, gesneden 50g boter 1 el Cajunkruiden bijv. van Fiddes Payne (Jumbo) 1/2 tl[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kabeljauw met zuurkool

Ik had gedacht dat het recept niet de moeite waard zou zijn om er een foto van te maken. Maar het recept is toch lekker genoeg om te onthouden. De foto is van[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vis in zoutkorst met aïoli

Ik heb het eindelijk aangedurfd, en inderdaad het is de lekkerste manier van vis bereiden. De vis wordt heel mals en sappig. Ingrediënten: 750 gr à 1 kg grof[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Gevulde vis, zoals heek, merluzza, kabeljauw

Een heerlijk gerecht, niet moeilijk te maken en geschikt voor feestelijke dagen. Heek of merluzza vind je vooral op de markt. Ingrediënten: 1 staartstuk van[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Coquilles en bloedworst in een[...]

Dit is is een vereenvoudigde versie van een recept van Jeroen Meeus van het Belgische TV programma Dagelijkse Kost voor een smakelijk voorgerechtje met[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kabeljauw met mosterd-roomsaus

Een klassiek recept en altijd weer lekker. Ingrediënten voor 2 pers.: 2 stukjes kabeljauwrug, liefst met huid 1/2 eetlepel grove mosterd boter 1 el olijfolie[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
De garnalen van Hawaii Five-0

Het politieteam uit deze serie is regelmatig te vinden op het strand bij de Foodtruck van Kamekono waar ze Butter Garlic Shrimps eten. Ik was benieuwd wat het[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy