Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 127 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 eetl. + 2 theel. plantaardige olie 100 g peultjes 1 kleine rode paprika, in reepjes 450 g middelgrote rauwe garnalen, gepeld[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 theel. olijfolie 6 dunne bosuitjes, fijngesneden 1 gele paprika, zonder de zaadjes, kleingesneden 1½ cm verse gemberwortel,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 eetlepel plantaardige olie 2 eetlepels fijngehakte verse gember 2 limoenen, uitgeperst 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 6 stukken zwaardvis 4 eetlepels (60 ml) droge witte wijn 4 eetlepels (60 ml) ketjap of sojasaus 1 eetlepel Dijonmosterd 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 sap van 1 citroen of 1 limoen 2 tl vloeibare honing 2 el lichte sojasaus 4 middelgrote sint-jakobsvruchten, circa 200 g in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 tl zonnebloemolie 1 zeebaars, circa 800 g, schoongemaakt 1 limoen, in 4 plakken gesneden 6 lente-uitjes, in fijne reepjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 900 g jonge nieuwe aardappelen, geschrapt 4 scholfilets, à circa 150 g peper en zout een stuk verse gember van 2 cm,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 stuks witlofstronken 2 eetlepels sesamzaad 1 blikje tonijn op olie 1 granaat appel Dressing: 2 eetlepels peterselieblaadjes 300 ml Swinckels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 20 50g rijstvermicelli 4 eieren, geklutst 1 ui, fijngehakt 50g champignons, gehakt 1/2 (200g) blik garnalen, uitgelekt en gehakt[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 struik paksoi (400 g), gesneden; 200 g runderreepjes; 1/2 bakje boemboe rendang vlees; 200 g (wok)noedels; 150 g champignons, in plakjes;[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 struik paksoi 300 g pangasiusfilets 1 rode ui 200 ml kokosmelk 250 g eiernoedels 2 el sojasaus 2 el olie zet alles op mijn lijst Handig[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 tonijnbiefstukken. 300 gr. grote garnalen (gepeld) 4 el japanse sojasaus, 250 gr. sperziebonen, 6 el. roerbakolie, 1 citroen, 1 rode peper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram Kabeljouwfilet. 2 lenteuitjes 3 teentjes knoflook stukje gember 1 spaans pepertje 2 eetlepels Vissaus 1 eetlepel sojasaus 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 citroenen 1 kleine rettich olijfolie 6 stukken visfilet van ca 150 gr.(bijv. kabeljauw, schol of wijting) Japanse sojasaus peper 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 250 g kabeljauwfilet, in heel kleine stukjes * geraspte schil en sap van 1 limoen * 2 cm verse gemberwortel, geraspt * 1 eetlepel Thaise[...]
Bron: smulweb.nlEvenmin als de magnetron gebruik ik de airfryer om voedsel vanaf scratch mee te bereiden. Meestal wel om iets op te warmen wat in de oven is bereid. Dat kan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 150 g sashimi gesneden tonnetto, 50 g Granny Smith appelen in brunoise, 50 g venkel in brunoise, 50 g avocado in brunoise, 1,5 el sushi-azijn,[...]
Bron: smulweb.nl