Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
Ingrediënten Porties : 4 3 middelgrote aardappelen, circa 600 g in totaal 3 middelgrote bataten (zoete aardappelen), circa 600 g in totaal peper en zout[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 200-250 gram witvis Bijvoorbeeld: kabeljauw, schelvis, red snapper, makreel. Chermoulah (marinade): 1 teen knoflook, gesnipperd 1/2 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlHet nieuwe jaar is vandaag 22 dagen oud. Al die tijd heb ik nog geen stukje vlees gegeten, in ieder geval niet bij de warme maaltijd. Er was wat[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 2 personen 500 g krielaardappeltjes in de schil, gehalveerd 1 citroen 1 gestoomde makreel + 4 trostomaten, in plakken 2 theelepels Provençaalse[...]
Bron: smulweb.nlRauwe vis doet mij meteen denken aan sushi. Maar het kan ook anders: een tartaar, een carpaccio of zoals hier gemarineerd op z'n Oosters. Een fris en zurig[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOp zondag eten we altijd iets van gerookte vis, zoals zalm, makreel of forel. Dit is een simpele lunch maar erg lekker. Beleg 2 (roggemeel) crackers met wat[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlDoor makreelmousse wordt vaak nogal veel room en boter en ander vet gedaan wat, wanneer je een goede gerookte makreel koopt, eigenlijk echt zonde is. Het is[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlSommige kookboeken gebruik je een leven lang. De kookboekjes van het (Franse) weekblad Elle horen in die categorie thuis. Oorspronkelijk verschenen de recepten[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlOnze tuin is een schat aan rijkdommen. Sinds we hier wonen hebben we ieder jaar meerdere verrassingen in de tuin. Dus we laten het onkruid meestal iets langer[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlMakreel. Gamba's. Kokosmelk. Knoflook & ui. Rode peper. Rode & gele paprika. Courgette. Tomaat. Tijm & bieslook. Je kan eindeloos variëren met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlMisschien ken je hem, misschien nog niet. Maar Bart van Olphen is de populairste viskenner/ kookboekenschrijver van dit moment. Zo hot , dat hij een[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIngrediënten 1 Fougasse de Champaign (afbakbrood) 2 bosuitjes 200 g gerookte makreelfilet 1/2 pot guacamoledip (a 300 ml) 1 zakje rucolasla (30 g) zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 el olijfolie 4 koolvisfilets ((zak 750 g, diepvries), ontdooid) 1 blikje gerookte makreelfilet (190 g) 1 ui (fijngesnipperd) 1 zak[...]
Bron: ah.nl