Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ergens vorig jaar was ik als bezeten op zoek naar tamarindepasta. Dit kwam regelmatig terug in recepten in de boeken van Yotam Ottolenghi en ik wilde dat dus[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beIngrediënten Porties : 2 1 1/2 theelepel plantaardige olie 1 kleine ui, dun gesneden 5 eetlepels versgeraspte gember 5 eetlepels uitgeperste knoflook 1/3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 uien, grofgehakt 2 teentjes knoflook 2 el zonnebloemolie 1 grote rode peper, gehalveerd, van pitjes ontdaan en in dunne[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 visfilets, in vieren gesneden 3 eetlepels olie 1 theelepel zout of naar smaak 2 middelgrote uien, gesnipperd 4 verse groene[...]
Bron: allrecipes.nlDit is Indiase kibbeling. De stukjes vis zijn eerst door een kruidige kikkererwtenmeelbeslag gehaald en daarna gefrituurd. Je kan de stukjes vis ook gewoon in[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 3 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) ½ rode peper 1 teen knoflook (geperst) 2 tl gemalen kurkuma 3 tl gemalen koriander[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ rode peper (zaadlijsten verwijderd) 4 el olijfolie 2 uien (gesnipperd) 2 cm verse gember (fijngesneden) 2 tenen knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 stengel sereh (citroengras) 4 cm verse gember 2 rode pepers 2 uien 1 blik tomatenblokjes (400 g) 500 g verse kabeljauwfilet 4 takjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g tilapiafilet (vis) 1 eetlepel citroen 3 theelepels gemalen kurkuma (koenjit) 2 theelepels gemalen koriander (ketoembar) 2 theelepels[...]
Bron: ah.nlOnlangs kreeg ik een nieuwe voordeur. Figuurlijk. Ik zag Sara. En ik kreeg een stoofpot van Le Creuset 'om dat te vieren'. Niet dat dit een bijzonder heuglijk[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit is Indiase kibbeling. De stukjes vis zijn eerst door een kruidige kikkererwtenmeelbeslag gehaald en daarna gefrituurd. Je kan de stukjes vis ook gewoon in[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk had zin in een tajine gerecht, tenminste in de ochtend had ik er zin in. Nadat ik op de markt was geweest en met makreel thuis kwam, bleef ik zin hebben in[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIk heb mezelf voorgenomen om elke week een keer vis te eten. Nu is dat op zich geen probleem, alleen vind ik het lastig om verschillende bereidingen te[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlGarnalen in kokossaus en pak choi voor 3 personen Annabel Langbein maakt een voorraad van deze currysaus voor in de diepvries. Zo maakt ze snel een groenten of[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl