recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder vermicelli rode ui mascarpone

Gevonden 17 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Knoflookgarnalen met een salsa van banaan en[...]

Normalitter ben ik merkvast als het om bananen gaat maar in het kader van 'veel voor weinig' neem ik dit keer andere met als gevolg dat ik een paar dagen later[...]

Bron: dailystuffandmore.blogspot.com
Caribische viscurry met paprika, gember en[...]

Ingrediënten Porties : 4 2 theel. olijfolie 6 dunne bosuitjes, fijngesneden 1 gele paprika, zonder de zaadjes, kleingesneden 1½ cm verse gemberwortel,[...]

Bron: allrecipes.nl

Saffraan garnalen met gnocchi en[...]

Ingrediënten Porties : 4 1 eetlepel boter 1 grote ui, in dunne plakjes gesneden 6 champignons, in plakjes 1 theelepel donkerbruine basterdsuiker 1 (500[...]

Bron: allrecipes.nl
Zoete zalm

Ingrediënten Porties : 6 50 gr boter 1 geperst teentje knoflook 4 (170 gr) zalmfilets 3 grote uien, in dunne plakjes gesneden 225 ml witte azijn 220 gr[...]

Bron: allrecipes.nl
Roodbaars met bruine rijst en een citrus siroop

Ingrediënten Porties : 4 100 gr bruine rijst 2 sinaasappels 1 citroen 1 theelepel basterdsuiker 10 gr boter 4 roodbaars filets 4 zongedroogde tomaten[...]

Bron: allrecipes.nl
Gravad lax:heerlijk zalmgerecht.

Voor de gravad lax: 400 g zalmfilet met vel 2 el grove mosterd 100 ml aquavit 1 el bruine basterdsuiker veel zwarte peper uit de molen 1 bosje dille voor het[...]

Bron: smulweb.nl
Witvis met ketjap en uien

T. had vandaag weer gekookt, deze keer lekkere zachte vis in een oosters sausje. Per persoon: 1 gesnipperde ui, 150-200 gram visfilet (diepvries ontdooid), 1[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Gravad lax:heerlijk zalmgerecht.

Voor de gravad lax: 400 g zalmfilet met vel 2 el grove mosterd 100 ml aquavit 1 el bruine basterdsuiker veel zwarte peper uit de molen 1 bosje dille voor het[...]

Bron: smulweb.nl
garnalen in Nuoc-Mamsaus

voor 4 personen 8 grote rauwe gambas 1 grote ui, 2 tenen knoflook, 1 groene peper, 2 lenteuien, olie, gehakte verse gember (potje) 2 eetl donkerbr.[...]

Bron: smulweb.nl
Zalm met spitskool en bieslookmayonaise

Na het recept van coquilles met preimousse , moest er natuurlijk een bijpassend hoofdgerecht volgen. Voortbordurend op de romige preimousse heb ik gekozen voor[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Gekaramelliseerde koolvis met groenten

Ingrediënten 1 pak koolvisfilet (400 g, diepvries, ontdooid) 2 eetlepels bruine basterdsuiker 1/2 fles woksaus (ginger & garlic (a 200 ml)) 300 g[...]

Bron: ah.nl
Groene Garnalen Curry met homemade Curry Pasta

Wil je een authentiek smakende Curry, dan ontkom je er niet aan om zelf je Currypasta te maken. Da's even een dingetje. Als je niet alle benodigde ingrediënten[...]

Bron: dikkesigi.blogspot.nl
GRAVAD LAX op komkommercarpaccio

voor 6 personen ? 1 kleine komkommer ? 1 dl witte wijnazijn ? 2 eetl witte basterdsuiker ? 2 eetl gehakte dille ? zout, peper ? 200 gr gravad lax (gekruide[...]

Bron: smulweb.nl
GRAVAD LAX op komkommercarpaccio

voor 6 personen ? 1 kleine komkommer ? 1 dl witte wijnazijn ? 2 eetl witte basterdsuiker ? 2 eetl gehakte dille ? zout, peper ? 200 gr gravad lax (gekruide[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken kabeljauw in romige saus

Ingrediënten Porties : 4 4 kabeljauwfilets 45 gr boter 2 preien, gesneden 3 eetlepels zure room 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 eetlepel olijfolie 4[...]

Bron: allrecipes.nl
Geroosterde zalm met teryakisaus

voor 4 personen 4 moten Noorse zalm, elk ca. 175 gram 1 eetl/ limoen- of citroensap 2 eetl. (arachide- of zonnebloem)olie 1/2 dl sake of mirin (= sake voor[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy