Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 42 recepten
voor 4 personen Gerookte zalmfilet 50 gr. p.p. Bieslook handje vol Dille handje vol Mierikswortel pasta theelepel Zout naar smaak Peper naar smaak Sjalotje 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr aardappelen 3 lente uitjes 60 ml verse koriander 1 el mosterd (Dijon) 1/4 tl citroenrasp zout zwarte peper tabasco 2 eieren 2 blikken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo krieltjes (in de schil), 4 eieren, 1 rode ui, 3 lente uitjes (in ringetjes), 1 bosje dille, 1 eetl. kappertjes, 4 moten zalm (liefst[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 3 eetlepels verse citroensap 1 eetlepel olijfolie zout en peper naar smaak 2 (150g) zalmfilets, zonder graat en vel 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 12 eieren 2 stengels bleekselderij, gehakt 1 rode ui, gehakt 150g gerookte zalm, in blokjes 225g mayonaise 3 eetl gehakte verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 Kruimeldeeg 115 g bloem snufje zout 55 g koele boter, in blokjes gesneden Zalmvulling 25 g maïzena 150 ml halfvolle melk 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 kant en klaar deeg voor een hartige taart 1 ui, gehakt 1 stengel selderij, gehakt 1 gele paprika, gehakt 1 eetlepel olie 2[...]
Bron: allrecipes.nlVoor de gravad lax: 400 g zalmfilet met vel 2 el grove mosterd 100 ml aquavit 1 el bruine basterdsuiker veel zwarte peper uit de molen 1 bosje dille voor het[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen TERRINE: 300 g witte visfilet naar keuze, 200 g zalmfilet, 4 eieren + 2 eiwitten, 100 g fijngehakte diepvries-spinazie , 1 bosje bieslook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 GRAM GRAVAD LAX of GEROOKTE ZALM 2 PREIEN, in ringen 6 AARDAPPELS, geschild, gekookt en in plakjes 1/4 LITER ROOM 2 EIEREN HANDJE DILLE,[...]
Bron: smulweb.nl400gr. gefileerde zalm gemalen 6 eetlepels slagroom 1/2 theelepel paprikapoeder 6 eieren zout peper 500gr. kleine doperwten gekookt en uitgelekt 30 gr. fijn[...]
Bron: smulweb.nlVoor de gravad lax: 400 g zalmfilet met vel 2 el grove mosterd 100 ml aquavit 1 el bruine basterdsuiker veel zwarte peper uit de molen 1 bosje dille voor het[...]
Bron: smulweb.nlVoorbereidingen voor het kerstdiner De laatste week heb ik weinig tijd gehad voor de blog. Gelukkig ben ik weer tijdelijk aan het werk en druk bezig met de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl