recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder erwten risotto peper

Gevonden 29 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Garnalencurry met cashewnoten en kokos

Ingrediënten Porties : 8 1 kg middelgrote garnalen, gepeld en schoongemaakt 1/4 theelepel kurkuma 1/4 tl cayennepeper 3 eetlepels cashewnoten 5 hele[...]

Bron: allrecipes.nl
Schotse zalm op asperges met een witte[...]

voor 4 personen 20 asperges (5 p.p.) 400 g dungesneden rauwe zalmfilet (100 g p.p.) 1 theelepel zout ½ theelepel suiker Saus: 4 sjalotten (100 g) 4 dl[...]

Bron: smulweb.nl

Visfondue

voor 4 personen 4 scampi 200 g zalmfilet 200 g pladijsfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g kabeljauwfilet 200 g Noordzeetongfilet 200 g[...]

Bron: smulweb.nl
Schelvis met venusschelpen op Spaanse wijze

Ingrediënten Porties: 2 Bouillon 1,5 liter water 500 gr graten van witte vis 4 stengels bleekselderij 1 wortel 1 prei 1/2 ui 1 laurierblad De vis 250 gr[...]

Bron: allrecipes.nl
Moules frites : mosselen friet

"Moules frites" klinkt in mijn oren lekkerder dan "mosselen met friet" of "patat met mosselen". Het is een Belgisch/Noord-Frans gerecht. Hier in Zeeland wordt[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Visragout met rijst en groente

Ingrediënten 300 g witte rijst 150 g winterpeen 250 g preien 40 g boter 1 blaadje laurierblaadje 1 el kerriepoeder 25 g bloem 300 ml melk 375 g kabeljauw[...]

Bron: ah.nl
Gamba's pil pil

Warme garnalen met knoflook als voorgerecht. Ingrediënten : 2 kilo gamba's (tijgergarnalen) ½ theelepel gerookt paprikapoeder chilivlokken laurierblaadjes[...]

Bron: meerrecepten.blogspot.nl
Moules frites : mosselen friet

"Moules frites" klinkt in mijn oren lekkerder dan "mosselen met friet" of "patat met mosselen". Het is een Belgisch/Noord-Frans gerecht. Hier in Zeeland wordt[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Zalm in Escabeche

In 2012 is een soortgelijk recept van de Spaanse kok Martin Berasategui, kok met de meeste Michelin sterren van Spanje, op dit blog verschenen. Omdat het zo[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Sardientjes in het zuur

voor 6 personen 500 gram ontschubde en gefileerde sardientjes, 2 witte uien, 2 laurierblaadje, Spaans pepertje, 5 peperkorrels, takjes dille, bloem, olijfolie[...]

Bron: smulweb.nl
Mosselen

Ingrediënten Porties : 8 3,75 kg verse mosselen 1 wortel, geschild en in plakjes 1 ui, geschild en in plakjes 1 1/2 stengel bleekslederij 1 laurierblad 3[...]

Bron: allrecipes.nl
Pèpèsan met makreel

Ingrediënten Porties : 2 1 gestoomde makreel of makreel filets 2 eetlepels gesnipperde rode ui 5 eetlepels gesnipperde witte ui 6 gr trassi snufje zout[...]

Bron: allrecipes.nl
vis ovenschotel met tijm en limoen

voor 6 personen 3 grote aardappels, zeezout, citroenpeper (silvo), 6-10 peperkorrels, 2 moten zalm, 2 moten kabeljauw, 2 moten heilbot of andere vis zorg[...]

Bron: smulweb.nl
Crab-cakes

voor 4 personen 400 gram surimi of echt crab-vlees 3 beschuiten 6 el mayonnaise 1 el limoen sap 3 gesnipperde lente-uitjes 1-2 el gesnipperde peterselie 1 el[...]

Bron: smulweb.nl
homard (kreeft) thermidor.

voor 6 personen 1 fles droge witte wijn en een 1/2 l water, 1 grote ui in plakjes, 1 middelgrote wortel, in plakjes, 1 stengel bleekselderij in stukjes, 6[...]

Bron: smulweb.nl
Kreeft Thermidor

voor 6 personen -3 kreeften elk van 600 g -6 liter visfumet om de kreeften te koken VOOR DE VISFUMET: -4 kg koppen, graten, vellen en afsnijdsels van tong,[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy