Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Zalm, dat is een eigenwijze kudtvis die het liefst tegen een berg op zwemt. Een zalm schreeuwt het bijna uit dat hij opgevreten wil worden. Je kunt ze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 500 gr grote garnalen zout en versgemalen peper naar smaak 50 gr plakjes pancetta 1 eetlepel Dijon mosterd 1/2 glas cognac of[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 gefileerde zoute haring, in kleine blokjes gesneden 1 klein blikje rode bieten 3 plakjes ham, klein gesneden 1 flinke bosui, alleen het wit,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zwaardvissteaks van ca, 170 gram, 2 eetl limoensap, 2 eetl. notenolie, 3 eetl. zure room, 2 tl suiker, ? tl zout 1 tl oregano, 1 tl tijm, ?[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 gefileerde zoute haring, in kleine blokjes gesneden 1 klein blikje rode bieten 3 plakjes ham, klein gesneden 1 flinke bosui, alleen het wit,[...]
Bron: smulweb.nl8 rauwe schoongemaakte grote garnalen 1 el boter 1 teentje knoflook zout en peper Voor de cocktailsaus: Halve rode paprika 2 el mayonaise 1 el paprikapoeder 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 fles droge witte wijn en een 1/2 l water, 1 grote ui in plakjes, 1 middelgrote wortel, in plakjes, 1 stengel bleekselderij in stukjes, 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 1/2 eiwitten - 2 preien - 1 zalmforelfilet - 1 bouquet garni - 2 kreeftenkarkassen - 250 gram zalmfilet - 150 gram snoekbaarsfilet - 2 dl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1.5 eiwitten -2 preien -1 zalmforelfilet -1 bouquet garni -2 kreeftenkarkassen -250 gr. zalmfilet -150 gr. snoekbaarsfilet -2 dl. wijn, witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gram zalmmoot per persoon Citroensap Zout en peper 1 ui Kwart slagroom 1 eetlepel maïzena Cayennepeper, dille, basilicum 2 deciliter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 а 6 forellen(vers) 300 gr verse zalm 2 а 3 eiwitten 35 cc room zout,peper 3 eetl. riesling VISFOND + GROENTENLAAG[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 6 gekookte gepelde gamba′s, 3 el olijfolie, 6 teentjes knoflook in plakjes, 3 takjes peterselie fijngeknipt, 1 tl paprikapoeder, 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 14 personen 3-4 gamba′s per persoon.Peper-zout.olijfolie,2 pakjes Bosto rijst,cognac. Voor de saus: 1 ui,1 wit van prei,5 peterseliestelen,2 t[...]
Bron: smulweb.nl1 kilo tijger garnalen of gamba′s, zonder kop 2 rode uien in dunne ringen ca. 5 tenen knoflook (naar smaak...van mij mogen het er 10 zijn) 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl