Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
voor 4 personen 3kg mosselen 1 venkel 2 grote uien 1 a 2 rode pepers 4-7 tenen knoflook zeezout 1/2 potje red Thai curry paste 1/3 blok santen water[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook, fijngehakt 400 gr passata 1/2 theelepel droge oregano 1/2 theelepel droge basilicum[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 sjalotten, versnipperd 6 teentjes knoflook, fijngehakt 350 ml droge witte wijn 1 bakje (227 ml) volle room 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetlepel olijfolie 3 sjalotten, versnipperd 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 blik (400 gr) tomaatstukjes 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 16 spiesjes fijngeraspte schil en sap van 1 citroen sap van 1 limoen 1 el olijfolie, extra vergine 2 tl honing 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 900 gr tot 1,3 kg gemengde zeevruchten (kokkels, mosselen, garnalen, octopus, witte vis) 80 ml olijfolie 4 teentjes knoflook, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 3kg mosselen 1 venkel 2 grote uien 1 a 2 rode pepers 4-7 tenen knoflook zeezout 1/2 potje red Thai curry paste 1/3 blok santen water Elke dag[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]
Bron: smulweb.nlDit is een recept uit de Baskische keuken. In het originele recept moet txakoli wijn gebruikt worden, maar ik heb maar een Portugese genomen. In de Baskische[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl"Moules frites" klinkt in mijn oren lekkerder dan "mosselen met friet" of "patat met mosselen". Het is een Belgisch/Noord-Frans gerecht. Hier in Zeeland wordt[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlMosselen. Nederlands trots. De mosselen uit Nederland staan bekend als de beste van de wereld. Het mosselseizoen loopt van half juli tot half april. Van half[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlMisschien ken je hem, misschien nog niet. Maar Bart van Olphen is de populairste viskenner/ kookboekenschrijver van dit moment. Zo hot , dat hij een[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl