recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder paddestoelen biefstuk

Gevonden 35 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Edwards Moules Orientales

voor 4 personen 3kg mosselen 1 venkel 2 grote uien 1 a 2 rode pepers 4-7 tenen knoflook zeezout 1/2 potje red Thai curry paste 1/3 blok santen water[...]

Bron: smulweb.nl

Mosselen di Amore

Ingrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook, fijngehakt 400 gr passata 1/2 theelepel droge oregano 1/2 theelepel droge basilicum[...]

Bron: allrecipes.nl
Kerriemosselen

Ingrediënten Porties : 4 8 sjalotten, versnipperd 6 teentjes knoflook, fijngehakt 350 ml droge witte wijn 1 bakje (227 ml) volle room 1 theelepel[...]

Bron: allrecipes.nl
Mosselen à la Provençale

Ingrediënten Porties : 6 1 eetlepel olijfolie 3 sjalotten, versnipperd 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 blik (400 gr) tomaatstukjes 1 theelepel[...]

Bron: allrecipes.nl
Zeeduivel-mosselspiesjes

Ingrediënten Opbrengst : 16 spiesjes fijngeraspte schil en sap van 1 citroen sap van 1 limoen 1 el olijfolie, extra vergine 2 tl honing 1 teentje[...]

Bron: allrecipes.nl
Italiaanse vis- en zeevruchtensoep

Ingrediënten Porties : 8 900 gr tot 1,3 kg gemengde zeevruchten (kokkels, mosselen, garnalen, octopus, witte vis) 80 ml olijfolie 4 teentjes knoflook, in[...]

Bron: allrecipes.nl
Edwards Moules Orientales

voor 4 personen 3kg mosselen 1 venkel 2 grote uien 1 a 2 rode pepers 4-7 tenen knoflook zeezout 1/2 potje red Thai curry paste 1/3 blok santen water Elke dag[...]

Bron: smulweb.nl
Zarzuela, Spaanse visschotel met zeevruchten.

voor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]

Bron: smulweb.nl
Zarzuela, Spaanse visschotel met zeevruchten.

voor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauw met knoflook-peterseliesaus en[...]

Dit is een recept uit de Baskische keuken. In het originele recept moet txakoli wijn gebruikt worden, maar ik heb maar een Portugese genomen. In de Baskische[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Moules frites : mosselen friet

"Moules frites" klinkt in mijn oren lekkerder dan "mosselen met friet" of "patat met mosselen". Het is een Belgisch/Noord-Frans gerecht. Hier in Zeeland wordt[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Moules a l'escargot (mosselen op slakken wijze)

Mosselen. Nederlands trots. De mosselen uit Nederland staan bekend als de beste van de wereld. Het mosselseizoen loopt van half juli tot half april. Van half[...]

Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl
Vis uit blik van Bart van Olphen

Misschien ken je hem, misschien nog niet. Maar Bart van Olphen is de populairste viskenner/ kookboekenschrijver van dit moment. Zo hot , dat hij een[...]

Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy