Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 4 personen * 6 verse forelfilets à 150-200 g met huid, * 6 jeneverbessen, * 1 theel korianderzaad, * 5 zwarte peperkorrels, * 20 g zout, * 15 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 gram bloemkool - 1 eetlepel boter - 1/2 pot gevogeltefond (à 380 ml) - 2 blaadjes witte gelatine - 100 ml slagroom - 2 plakken[...]
Bron: smulweb.nlOp zondag eten we altijd iets van gerookte vis, zoals zalm, makreel of forel. Dit is een simpele lunch maar erg lekker. Beleg 2 (roggemeel) crackers met wat[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlIngrediënten 1 potje Italiaanse keukenkruiden (diepvries, 50 g) 4 verse forellen 1 pak grof zeezout (500 g) 6 eetlepels olijfolie 700 g biologische[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 pakken grof zeezout (a 300 g) 4 forellen (vers schaal a 2 stuks) 1 kilo vastkokende aardappels (zak 1 kilo) 750 g broccoli 200 g roomboter[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bosuitje 1 kleine venkel (ca. 300 g) 1 grote aardappel (ca. 200 g) 1 bakje witte wijnsaus voor vis (150 g) 1 kleine tomaat 1 forel (ca.[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el mayonaise 1 citroen (schoongeboend) 1 bakje verse dille ((15 g), blaadjes fijngesneden) 1 tl grof zeezout 1 zak[...]
Bron: ah.nlGekruid vlees uit de supermarkt of van de slager is eigenlijk allemaal met slechte e-nummers. Schnitzels, satéburgers, kant en klare gehaktballen etc. hoef je[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlGevulde Forel: Ingredienten: 16 plakjes ontbijtspek 50 g boter 2 sjalotjes fijngehakt 1 teentje knoflook fijngehakt 150 g champignons in plakjes 2 eetlepels[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 24 verse asperges Crème fraiche Zout 8 forelfilets foreleitjes kervel Bereidingswijze Voorbereiding: 20 min › Bereiding:[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 verse forellen, 6 eetlepels citroensap, 2 dl azijn, zout, 1 kleine grofgesneden ui, 2 gesnipperde worteltjes, enkele takjes selderij of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 zeebaars van ca. 800 gram (alternatieven: brasem, forel, snoek) De vis moet schoongemaakt zijn en de kieuwen en schubben moeten verwijderd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen -1 zalm-forel of gewone forel.(de zalm forel was duidelijk sappiger). -Paar schijfjes citroen. -Ajuin ringen. -Tube mosterd. -Provencaalse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 grote schoongemaakte forel, (of voor ieder 1 kleine) ca 25 gram verse kruiden zoals rozemarijn,dille, dragon, tijm, basilicum 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl4 forellen 2 soeplepels basilicum 1 soeplepel dragon 1 soeplepel rozemarijn 1 teentje look 2 soeplepels zonnebloemolie Bereidingswijze Hak de basilicum, de[...]
Bron: smulweb.nl