Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
voor 2 personen Krieltjes 700 g Krieltjes met schil `n scheut Zonnebloemolie `n scheut Olijfolie `n klontje Boter Kruidenzout, Provenciaalsekruiden Paprika-,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 rode paprika's 2 rode pepers (zaadlijsten verwijderd) 8 el olijfolie 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 zak reuzengarnalen ((500 g,[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bloemkool (in roosjes) 2 bakken aardappelpuree (koelvers, a 450 g) 4 koolvisfilets ((diepvries), ontdooid) 1 ei (losgeklopt) 1 zakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sinaasappel 3 maal 200 g zeewolffilet (in 4 gelijke stukken) versgemalen zwarte peper 1 el custardpoeder (of 1 el maizena met 1 tl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g zilvervliesrijst (pak 400 g) 1/2 chorizoworst ((a 250 g), in blokjes) 1 rode paprika (in reepjes) 1 gele paprika (in reepjes) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g kabeljauw (in stukken van 2 cm) 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 rode peper[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 tomaat 150 g gesneden ui (diepvries, zak à 300 g ) 150 g gesneden paprika (diepvries, zak à 300 g) 2 el olijfolie 1 kippenbouillontablet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1/2 brood (boule beurre) 100 ml halfvolle melk 1 bakje amandelschaafsel (55 g) 1/2 bakje cherrytomaten (a 250 g) 1 potje gegrilde paprika's[...]
Bron: ah.nlDeze maand staat in het teken van de Sinaasappel. Sinaasappels staan bekend als Superfood. Maar waarom eigenlijk? Nou, omdat ze ontstekingen remmen, de kans op[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlIngrediënten 1 zak reuzengarnalen (ongepeld (500 g, diepvries), ontdooid) 5 el zonnebloemolie 4 rode uien (gehalveerd en in stukjes) 2 tl komijn 1 rode[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 600 g kabeljauw, in stukken van 2 cm 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 of 4 kreeften 500 gr champignons 4 el champagne of een redelijk alternatief zout 1 dl truffeljus 2 kleine stronken witlof boter 20 hele[...]
Bron: smulweb.nl300 g kabeljauw filet, in smalle visstick reepjes gesneden bieslook of lente-ui voor garnering. VOOR MARINADE: bieslook of 1 lente-ui, in stukjes 1 cm verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g kabeljauw, in stukken van 2 cm 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 of 4 kreeften 500 gr champignons 4 el champagne of een redelijk alternatief zout 1 dl truffeljus 2 kleine stronken witlof boter 20 hele[...]
Bron: smulweb.nl1 kilo witte vis, ontveld en gefileerd 1 grote ui 1 el gemalen amandelen 2 eieren, losgeklopt zout, witte peper matsemeel (gemalen matses) Voor de bouillon:[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 teentjes knoflook 1 kleine ui 1 rode peper 3 vleestomaten 1 sneetje witbrood 3 takjes peterselie 1 dl olijfolie 75 g blanke amandelen 1[...]
Bron: ah.nlIk had nog nooit van wrakvissen gehoord. Er schijnen diverse scheepswrakken voor de Zeeuwse kust te liggen waar het goed zeevissen is. Dankzij zo'n[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl