Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten: - 4 stukken kabeljauw van 2,5 cm dik, elk 150 - 200 g - 2 takjes rozemarijn, heel fijn gehakt - de geraspte schil en het sap van 2 citroenen -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comEen lekkere ovenschotel op basis van zalmblokjes, spinazie en aardappelen. Het is snel klaar en de Knorr Asperge Crème zorgt voor de heerlijke en smeuïge sma...
De vriezer leegeten vervolg... We zijn nog steeds bezig om de vriezer leeg te krijgen. Afgelopen zondag leverde dat een Thaise maaltijd op met garnalen (uit de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 2 schaaltjes aardappelpuree (a 550 g) 1 stuk roombrie (200 g) 2 schaaltjes zeewolffilet (a ca. 250 g) 4 eetlepels bloem 25 g boter 2 zakken[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 nieuwe aardappelen (van gelijke grootte) 4 witte asperges 12 reuzenscampi (diepvries, zak a 500 g) 2 limoenen 8 el olijfolie 1 sjalot[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g groene asperges 500 g kabeljauwhaas 4 el olijfolie extra vierge 100 ml droge witte wijn 75 g rucola (gehakt) 4 el zwarte olijven (grof[...]
Bron: ah.nlDat mijn moeder een hekel heeft aan koken is een understatement. Nog steeds krijg ik rillingen bij de gedachte aan de grauwe zompige massa van een niet te[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comIngrediënten: - 4 stukken kabeljauw van 2,5 cm dik, elk 150 - 200 g - 2 takjes rozemarijn, heel fijn gehakt - de geraspte schil en het sap van 2 citroenen -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comDe combinatie ligt misschien niet erg voor de hand, toch is witvis met een hartige vanillesaus vrij bekend en het schijnt vanaf de jaren 50 van de 20 e eeuw in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMet zalm Handig voor het koken voor een groep. Langzaam roosteren van een enkele grote visfilet in plaats van het maken van meerdere kleine - het zorgt ervoor[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 400 gr snijbonen 3 paprika`s( rood , geel en groen ) 3 winterwortels 3 uien 2 tenen knoflook paar eetl Ajvar ( te koop bij AH , is behoorlijk[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 10 2 zeeduivelfilets 600 gr zalm koksroom 30 plakjes pekelvlees peper en zout 40 kleine aardappels 1 mespunt saffraanpoeder 40[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de tempura: 20 gambas, gepeld, darm verwijderd, staartje aangelaten 1/2 blikje pils enkele el bloem voor het dipsausje: 6 el sojasaus 1[...]
Bron: smulweb.nl