Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ingrediënten 4 takjes peterselie 1 ui 500 g kabeljauwfilet (of gemengde vissoorten, eventueel met mosselen) zout en versgemalen peper 1 duopak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 1 venkelknol 75 ml mayonaise 1 citroen (uitgeperst) 4 zalmfilets (wild a ca. 125 g (zak 750 g diepvries)[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 2 venkelknollen 4 kabeljauwfilets (diepvries) 1 citroen peper en zout muskaatnoot peterselie 4 eieren 2 dl olijfolie Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlTot 2 jaar geleden, moest je mij geen venkel voorschotelen. Dat heeft met de "anijs"smaak te maken. Maar toen het op tafel kwam in Noord-Italië in tomatensaus,[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beIngrediënten couscous: 450 g fijne couscous olijfolie zachte boter naar smaak Ingrediënten visschotel: 2 zoete witte uien 2 teentjes knoflook 150 ml olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlIngrediënten 500 g zalmfilet 1 el olijfolie 1 mespunt venkelzaad 1 mespunt paprikapoeder 2 takjes platte peterselie 2 takjes dille 1 citroen zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g zalmfilet olijfolie mespunt venkelzaad (of gemalen venkelzaad) mespunt paprikapoeder (mild) 2 takjes platte peterselie 2 takjes dille[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 venkelknollen 1 citroen (schoongeboend) 250 ml extra vierge olijfolie 25 g boter 600 g kabeljauw 15 g dille 15 g munt 20 g platte[...]
Bron: ah.nl(english version? Please scroll down) We komen er eigenlijk vaak niet aan toe om vis te eten. Eigenlijk is dat jammer, want het is zo gezond. De kinderen[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIngrediënten couscous: 450 g fijne couscous olijfolie zachte boter naar smaak Ingrediënten visschotel: 2 zoete witte uien 2 teentjes knoflook 150 ml olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGisteren had ik sterke behoefte aan een lekker stukje vis, dus heb ik dit gerecht ontwikkeld. Het was echt heel lekker, en het bordje dus zo leeg! De salade is[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlGisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlVoor dit recept heb je gedroogde gezouten vis nodig. Het is klipvis en geen stokvis, maar je kan het er voor gebruiken. Anders gewoon verse kabeljauw. Het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 3 middelgrote aardappelen, circa 600 g in totaal 3 middelgrote bataten (zoete aardappelen), circa 600 g in totaal peper en zout[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gr kabeljauw 4 grote rijpe tomaten 2 kleine venkels 2 klein uien 2 tenen knoflook 2 eetlepels verse oregano 1/2 bosje peterselie 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 hele zalm van ongeveer 1 kg tot 1 1/2 kg,schoongemaakt en ontschubd. -4 flinke handen vol groene kruiden naar[...]
Bron: smulweb.nl