Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 106 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 stuks gezouten Portugese kabeljauw (bakkeljauw) 1 liter volle melk 800 gr aardappelen, geschild en in dikke plakken gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 tonijnsteaks van elk 200 g; 8 rijpe tomaten; 1 ui; 3 dl witte wijn; 50 g rode pesto; barbecuekruiden; peper en zout; oregano; Voor de[...]
Bron: smulweb.nlgegeten op 24 mei nodig: 4 moten witvis, boter, 1 dl droge witte wijn (of bouillon), 1 el citroensap, 1/8 liter room, 2 el kappertjes, zout, peper Bak de vis[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 800 gr kabeljauwfilet óf Schelvisfilet 2 vleestomaten (in plakjes) 1 zak verse spinazie 5 el geraspte kaas, belegen Paneermeel 4 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ca 750 gram witvis of kabeljauw of zalm of roodbaars . 1 pakje soepgroente 250 gram / 200 gram champignons 1 eetlepel bieslook /en 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 sjalotjes 2 eetl. olie 5 takjes tijm 200 ml droge witte wijn 100 ml slagroom 250 gram oesterzwammen 1/2 knolselderij 100 gr. koude boter 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 mooie moten zalm of dikke plakken zalmfilet, liefst vers van de markt of zo. Maar zalm uit de diepvries van de Aldi of Lidl is ook prima.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo zeewolf, sap van 1 citroen, zout, 50 gram boter, 250 gram champignons, 200 gram garnalen, peterselie, 1/4 liter witte wijn, peper, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen - 300 gram bacalhau-filet(in de Surinaamse toko)een paar uur geweekt in ruim koud water - 1 pond Opperdoezers - 2 grote zoete uien - een paar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram rauwe gepelde grote garnalen 2 stengels bleekselderij 1 pot middelgrote pot witte bonen in tomaten saus 1 bakje champignons ½[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 200 ml droge witte wijn 3 el medium dry sherry 1 sjalot (fijngehakt) 3 el crème fraîche 100 g boter 4 stukken zalmfilet (van 125-150 g) 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 stukken zalmfilet à plm. 125 gram 2 eetlepels zonnebloemolie peper, zout 250 gram zuurkool naturel 125 gram oesterzwammen 25 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr kabeljauw 4 grote rijpe tomaten 2 kleine venkels 2 klein uien 2 tenen knoflook 2 eetlepels verse oregano 1/2 bosje peterselie 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 5 plakjes bladerdeeg (diepvries pak à 450 g) 1 courgette 2 eetlepels boter of margarine 100 ml witte wijn 1 pakje kabeljauwfilet (diepvries[...]
Bron: ah.nlDe venkel uit het groentenpakket van afgelopen week was het uitgangspunt van de maaltijd van gisteravond. Goede vriend M. kwam eten. En dat was al tijden[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 4 personen -800 g visfilet naar keuze -50 g boter -200 g peultjes -4 el paneermeel -peper -2 glazen droge witte wijn -50 g waterkers -1 dl room[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 15 g basilicum 40 g boter 1 sjalot (heel fijngehakt) 500 g zalm (forelfilets) citroenpeper (molentje) 100 ml witte wijn (bijv. pinot gris)[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 250 gram aardappelen, 200 gram kabeljauwfilet, 1 dl witte wijn, 1 theel. versgehakte basilicum, 1 ei, zout en peper, worcestershiresaus, boter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen *25 g boter of margarine *1 el olijfolie *1 ui, fijngesneden *2 teentjes knoflook, geperst *1 ? dl droge witte wijn *1 blik tomatenblokjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 takjes peterselie 1 ui 500 g kabeljauwfilet (of gemengde vissoorten, eventueel met mosselen) zout en versgemalen peper 1 duopak[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 100 gr ongezouten roomboter op kamer temperatuur 2 el fijngehakte dille 2 tenen knoflook geperst 4 sliptongen 1/2 courgette in blokjes van 1[...]
Bron: smulweb.nl