Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Voor de gravad lax: 400 g zalmfilet met vel 2 el grove mosterd 100 ml aquavit 1 el bruine basterdsuiker veel zwarte peper uit de molen 1 bosje dille voor het[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 ons verse Heilbot 1 theel. balsamico-azijn 1 theel. kikkoman 2 theel. citroenolie peper uit de molen 1 eetl.fijngesneden bieslook + wat[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 sjalot, fijngesnipperd + 2 eetlepels witte wijnazijn 100 ml droge witte wijn 150 ml visfond (pot a 380 ml) 125 ml crème fraîche[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 sjalot, fijngesnipperd + 2 eetlepels witte wijnazijn 100 ml droge witte wijn 150 ml visfond (pot a 380 ml) 125 ml crème fraîche[...]
Bron: smulweb.nlVoor de gravad lax: 400 g zalmfilet met vel 2 el grove mosterd 100 ml aquavit 1 el bruine basterdsuiker veel zwarte peper uit de molen 1 bosje dille voor het[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 gr kabeljauw filets 1 grote ui 1 gele paprika 1 rode paprika 1 courgette 2 el olijfolie 1 t paprikapoeder (zoet) Zeezout Zwarte peper vers[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 gr kabeljauw filets 1 grote ui 1 gele paprika 1 rode paprika 1 courgette 2 el olijfolie 1 t paprikapoeder (zoet) Zeezout Zwarte peper vers[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 gram Hollandse garnalen per persoon. een hele kleine courgette crème Fraiche mayonaise handje zoute pinda,s Witte balsamico[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukken tilapiafilet van plm. 150 gram 400 gram sperziebonen 25o gram champignons 3 tomaten 2 flinke eetlepels pijnboompitten 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 of 2 bakjes rivierkreeftjes (bakje bij Aldi of AH), 1 of 2 bakjes garnaaltjes, 100 gram gerookte zalmfilet, klein bekertje crème[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 eetlepels Mayonaise 3 eetlepels Crème fraîche 1 snufje Zout 1 snufje Peper 1 theelepel Mierikswortel 5 stuks Haringen 1 klein[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200gr. verse zalm glaasje droge witte wijn 1 laurierblad 2 takjes verse tijm zeezout, peper uit de molen citroen of limoensap liefst vers,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 25 personen 1 Franse baguette, zalm uit blik (haal het voorzichtig uit elkaar dat je mooie stukjes overhoud, genoeg voor 20-25 hapjes), 150 ml[...]
Bron: smulweb.nl