Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
450g sardine met tomatensaus uit blik, uitgelekt en fijn(bewaar vocht) aardappelpuree van 1 aardappel 1 vol t ansjovispasta 1 geraspt appel 1 ei 1 vol t[...]
Bron: smulweb.nl500gr Bloem, 125 gram margarine, 1 ei, 1 kopje water of melk,2 blikjes tonijn, 1 uitje en sambal bajak, rode peper. Hulpmiddelen Frituurpan Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 400 g kabeljauwfilet 1 theelepel zout 1 teentje knoflook (fijngehakt) 2 sjalotjes (gesnipperd) 1 rode peper (zonder zaadjes en fijngehakt) 1[...]
Bron: ah.nlWat een ***weer! Ach, om helemaal depri van te worden... Niks kan mij opbeuren momenteel... De Rode Duivels zijn uitgeschakeld. Vakantie is nog veraf en ik heb[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit gerecht is afkomstig van Bizerte, de meest noordelijke stad van Afrika. Het is zoet en kruidig en prachtig aromatisch. Heel lekker.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn dit recept van Thaise vis met snijbonen wordt kabeljauw gemarineerd in limoensap en Thaise rode curry pasta. Daarna wordt de kabeljauw door de bloem gehaald[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 2 eieren 3 el bloem 75 g panko breadcrumbs 300 g gepelde rauwe garnalen (ontdooid) 150 ml arachideolie 3 tenen knoflook 2 el arachideolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen 4 el kraanwater 3 tenen knoflook 8 g verse koriander (bakje à 15 g) 10 g platte peterselie (bakje à 20 g) 1 el paprikapoeder 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 gr spercieboontjes (schoongemaakt, evt gehalveerd) 4 witvisfilets van elk ca 150-200 gr (bv kabeljauw, schelvis of tongfiletjes) 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 verse makreel, bloem, olie, 5 kruidenpoeder, 1/2 ui gesnipperd, teentje knoflook uit de pers, flinke dessertlepel tamarinde, ketoembar,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen *2 kabeljauwfilets (of andere graatvrije vis) *bloem *2 grote uien *azijn *ketchup *bruine suiker *soja *sambal *2 grote tomaten *peper en[...]
Bron: smulweb.nl