Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 400 gr grote garnalen 4 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook 1 ui 2 grote geraspte wortels zout en nootmuskaat naar smaak toevoegen 1[...]
Bron: smulweb.nlDe cursus 'dagschotels met vis' zit erop en gaat naadloos over in 'streekgerechten'. Niet dat er in streekgerechten geen visjes meer gebakken worden, dat nu[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten: Pompoensaus 500 gr kabeljauwfilet of andere witvis 200 gr gepelde garnalen 1 ui 1/2 rode paprika in piepkleine blokjes 2 teentjes knoflook in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten couscous: 450 g fijne couscous olijfolie zachte boter naar smaak Ingrediënten visschotel: 2 zoete witte uien 2 teentjes knoflook 150 ml olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 3 x 200 g kabeljauwhaasjes (in 4 stukken) 100 g gekookte bieten (schaal 500 g) 1 sjalotje 3 eetlepels verse peterselie (plat) 80 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode gekookte bietjes ((schaal 500 g), geschild) 200 ml wittewijnazijn 3 tl suiker 100 ml droge sherry 1 pompoen 1 stengel citroengras[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pompoen (biologisch) 1 pak koolvisfilet (graatvrij (400 g, diepvries), ontdooid) 1 limoen (schoongeboend) 3 el zonnebloemolie 2 uien[...]
Bron: ah.nlTweemaal op heel korte tijd mocht ik de fregola sarda proeven. De eerste keer was tijdens mijn workshop met de collega's bij De Keyser en de Kok . Toen werd de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten couscous: 450 g fijne couscous olijfolie zachte boter naar smaak Ingrediënten visschotel: 2 zoete witte uien 2 teentjes knoflook 150 ml olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 2 witvis filets 200 gram scampis 1/2 kleine pompoen (bio afm +/- 25 cm) 3-7 teentjes knoflook 1 grote ui 1 grote zoete aardappel of yam[...]
Bron: smulweb.nlWerken in Gouda heeft zo zijn eigen u- nieke voordelen: behalve de heerlijke Goudse stroopwafels (en de vele kaas- handelaren, niet te vergeten), is er het[...]
Bron: mangerie.blogspot.com