Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Voor dit recept heb je gedroogde gezouten vis nodig. Het is klipvis en geen stokvis, maar je kan het er voor gebruiken. Anders gewoon verse kabeljauw. Het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEerder maakte ik al de Frans/Spaanse klassieker vis in de oven , maar volgens t opkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit Spaans Baskenland doen we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk heb het hier al vaker over de topkok met weet niet hoeveel Michelin sterren Martin Berasatgui gehad. Hij is vaak te gast in het Spaanse TV programma[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk heb het hier al vaker over de topkok met weet niet hoeveel Michelin sterren Martin Berasatgui gehad. Hij is vaak te gast in het Spaanse TV programma[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEerder maakte ik al de Frans/Spaanse klassieker vis in de oven , maar volgens t opkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit Spaans Baskenland doen we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVis met gember in sojasaus en roergebakken Chinese kool Ingrediënten : 300 gr gefileerde visfilet (schol, tongschar, kabeljauw) 1 lente-ui 2 plakjes verse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSnel te maken gerecht. Door het roosteren wordt de paprika zoet en de olijven zorgen voor een zout accent dat goed past bij de knoflook-peterselie dressing.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit is echt het bekende sausje dat je bij 'De Chinees' krijgt. Ik vraag me af of het wel een Chinese saus is, en geen Indonesische of Hollandse variatie, omdat[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen 4 scholfilets zonder huid (of andere witvis zoals schelvisfilet of kabeljauw) 5 el bloem Voor de salsa verde 15 gram peterselie 75[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl