recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder saffraan andijvie

Gevonden 25 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

SITES & BLOGS

Visschotel van Vlieland

Ingrediënten 4 takjes peterselie 1 ui 500 g kabeljauwfilet (of gemengde vissoorten, eventueel met mosselen) zout en versgemalen peper 1 duopak[...]

Bron: ah.nl
Forel met basilicum uit de oven

Ingrediënten 4 forellen 4 sjalotjes (in dunne plakken) 1 venkelknol (in dunne plakken) 1 citroen (in dunne plakken) 4 takjes basilicum 4 el olijfolie zet[...]

Bron: ah.nl

Lentezalm met basilicummayonaise

Ingrediënten 500 g zalmfilet olijfolie mespunt venkelzaad (of gemalen venkelzaad) mespunt paprikapoeder (mild) 2 takjes platte peterselie 2 takjes dille[...]

Bron: ah.nl
Gegrilde scholfilet met couscous-venkelsalade

Ingrediënten 200 g 4-granencouscous 50 g hazelnoten 2 venkelknollen 7 el koolzaadolie 15 g verse munt 15 g verse dille 75 g royale abrikozen 75 g veldsla[...]

Bron: ah.nl
Forel  met venkel

Ingrediënten 1 bosuitje 1 kleine venkel (ca. 300 g) 1 grote aardappel (ca. 200 g) 1 bakje witte wijnsaus voor vis (150 g) 1 kleine tomaat 1 forel (ca.[...]

Bron: ah.nl
Limoen-kabeljauw met gebakken venkel

Ingrediënten 50 g basmatirijst 1 limoen 2 eetlepels olijfolie mild 2 takjes peterselie 150 g kabeljauwfilet zout (versgemalen) zwarte peper 1 bakje[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauwfilet met rozijnen en pijnboompitten

Ingrediënten 3 eetlepels pijnboompitten ½ rode paprika 3 eetlepels rozijnen ⅛ l droge witte wijn 2 sjalotjes 4 eetlepels olijfolie zout en[...]

Bron: ah.nl
Gravad lachs (gemarineerde zalm)

Ingrediënten 2 pakjes Jamies gravad lachs gemarineerd met biet en dille* ½ venkelknol 50 g waterkers (of veldsla) 2 citroenen (schoongeboend) extra[...]

Bron: ah.nl
Geroosterde zalm op aardappelsalade

Ingrediënten 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 1 venkelknol 75 ml mayonaise 1 citroen (uitgeperst) 4 zalmfilets (wild a ca. 125 g (zak 750 g diepvries)[...]

Bron: ah.nl
Gevulde forel met venkel

Ingrediënten 1 kleine venkelknol 1 sinaasappel 1 zakje verse bieslook (25 g) (zee)zout versgemalen peper 50 g verse roomkaas met kruiden 2 forellen[...]

Bron: ah.nl
Vispakketjes met venkel en tomatensaus

Ingrediënten 1 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook (fijngehakt) 1 blik tomatenblokjes ((400 g) uitgelekt) 2 eetlepels balsamicoazijn ½ eetlepel[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauw met kruidenolie

Ingrediënten 2 venkelknollen 1 citroen (schoongeboend) 250 ml extra vierge olijfolie 25 g boter 600 g kabeljauw 15 g dille 15 g munt 20 g platte[...]

Bron: ah.nl
Gegrilde tonijn met tomaat, olijven en[...]

Ingrediënten 2 tomaten (ontveld) 1 teen knoflook 6 el olijfolie extra vierge 50 g zwarte olijven (zonder pit) 20 g kappertjes 4 tonijnsteaks (ontdooid)[...]

Bron: ah.nl
Forel met spek en uien

Ingrediënten 4 forellen 2 rode uien 8 plakjes gerookt ontbijtspek (versgemalen) peper 2 theelepels gedroogde dragon 20 g koude boter of margarine 4[...]

Bron: ah.nl
Geroosterde kreeft met venkel

Ingrediënten 2 kleine venkelknollen 300 g aardappels zout 2 voorgekookte kreeften (à 500 g) 90 g boter of margarine 1 bekertje crème fraîche (125 ml)[...]

Bron: ah.nl
Zeewolf geflambeerd met ouzo

Ingrediënten 3 eetlepels olijfolie ½ citroen (geperst) 1 eetlepel zeezout (grof) 4 stukken zeewolffilet 75 ml ouzo (of pernod (slijter)) zet alles[...]

Bron: ah.nl
Zalm uit de oven met venkelsalade

Ingrediënten 2 schaaltjes zalmfilets (a 2 stuks, ca. 200 g) 2 eetlepels citroensap 4 plakken rauwe ham 4 eetlepels zonnebloemolie 1 duopak krieltjes (700[...]

Bron: ah.nl
Vispakketje met venkel

Ingrediënten 1 citroen (schoongeboend) 50 g boter roze peperkorrels (molentje) 2 venkelknollen 2 sjalotten (in dunne plakjes) 4 stukken roodbaarsfilet[...]

Bron: ah.nl
Zalmforel met grof zeezout

Ingrediënten 25 g boter 4 eetlepels olijfolie 1 zak krieltjes (klein (450 g)) 1/2 zakje verse rozemarijn (a 15 g) ca. 1 1/2 eetlepel zeezout (grof (pak a[...]

Bron: ah.nl
Venkelstamppot met gravad lachs en garnalen

Ingrediënten 1 kg aardappels (kruimig) 800 g venkel zout 6 gedroogde tomaten in olie (potje) 8 takjes dille 2 pakjes gravad lachs (à 100 g) 100 g[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy