recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder ansjovis komijn

Gevonden 28 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Viskoekjes Van Kabeljauw

voor 4 personen 250 gram aardappelen, 200 gram kabeljauwfilet, 1 dl witte wijn, 1 theel. versgehakte basilicum, 1 ei, zout en peper, worcestershiresaus, boter[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken zalmfilet in rode wijnsaus

voor 4 personen 4 zalmmoten à 200 gram 3 eetlepels bloem 40 gram boter Rode wijnsaus 3 deciliter fruitige rode wijn 2 schijfjes limoen 30 gram suiker 1[...]

Bron: smulweb.nl

Scampi's met portsaus

voor 4 personen 16 grote scampi′s of 24 kleine 1 dl rode port 1 dl melk 1,5 dl Soja room peper 15 g margerine 4 witte broodjes. Hulpmiddelen Een[...]

Bron: smulweb.nl
KABELJAUW VISSCHOTEL

Ingredienten: 1 kg kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 2 tenen knoflook 100 gram ontbijtspek (eerst even uitbakken!!) voor de[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Kabeljauw Pakketje uit de oven

voor 4 personen 4 moten kabeljauw 1 rode ui 1 lente uitje 2 stengels bleekselderie 2 tenen knoflook 4 eetlepels witte wijn Roomboter zout en peper 1 gele[...]

Bron: smulweb.nl
(Paarse) kabeljauwfilet met paprika's,[...]

Hoi hoi allemaal! Aaaah, zie je dat? TUURLIJK ZIE JE DAT. Mijn vis is paars. PAARS. Vandaag had ik lekker een avondje alleen thuis gepland. Heerlijk. Ik ben[...]

Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl
Roodbaars, Jonagold appelen, beurre blanc,[...]

Roodbaars of dorade of Noorse schelvis, dat zijn allemaal andere namen voor één en hetzelfde lekkere visje. Niet te verwarren met rouget barbet of rode poon.[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Coquilles met een rode wijnsaus, chips van[...]

Soms maak ik een recept voor 100% na en soms begin ik meerdere recepten met mekaar te mixen. Dit is zo'n eigen 'mix and match'. De saus pikte ik van de website[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Forel met spek en uien

Ingrediënten 4 forellen 2 rode uien 8 plakjes gerookt ontbijtspek (versgemalen) peper 2 theelepels gedroogde dragon 20 g koude boter of margarine 4[...]

Bron: ah.nl
Garnalen in romige paprikasaus

Ingrediënten 2 eetlepels boter 3 rode paprika's (in blokjes) 200 ml droge witte wijn 1/2 theelepel gedroogde tijm 4 eetlepels pijnboompitten (geroosterd)[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauwfilet met rozijnen en pijnboompitten

Ingrediënten 3 eetlepels pijnboompitten ½ rode paprika 3 eetlepels rozijnen ⅛ l droge witte wijn 2 sjalotjes 4 eetlepels olijfolie zout en[...]

Bron: ah.nl
Coquilles Saint Jacques uit Dieppe met[...]

Ik schreef gisteren al over mijn bezoek aan The Glorious op uitnodiging van het Consorzio del Prosciutto di Parma. Wat een topnamiddag: leuk gezelschap,[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Kabeljauw met appelsalade en paddenstoelensaus

Een etentje thuis met meneer Marsepein; dat was al weer te lang geleden. Toen de kinderen op bed lagen, hebben we dit samen gekookt. Het was heerlijk! Ook[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Heilbot met rode saus

Een hele heilbot kopen is nog al wat, ze kunnen wel 320 kilo wegen en bijna 5 meter lang worden, tegenwoordig worden ze ook gekweekt aan de Noorse kust en daar[...]

Bron: cuisinepratique.blogspot.nl
Zeebaars met Beurre Blanc en Rucola

Zeebaars is gelukkig goed verkrijgbaar op de Utrechtse zaterdagmarkt. In de vroege ochtend keuren Vietnamezen en Chinezen de zeebaars door de kieuwen open te[...]

Bron: cuisinepratique.blogspot.nl
vistoof met zalm,garnalen en kabeljauw

voor 6 personen 18 grote garnalen ongepeld (3 pp) 75gr pp zalm 75 gr pp kabeljauw 2 tenen knoflook 2 sjalotten 1 grote venkel knol 4 tomaten 1 rode paprika 1[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy