Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
voor 4 personen 250 gram aardappelen, 200 gram kabeljauwfilet, 1 dl witte wijn, 1 theel. versgehakte basilicum, 1 ei, zout en peper, worcestershiresaus, boter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zalmmoten à 200 gram 3 eetlepels bloem 40 gram boter Rode wijnsaus 3 deciliter fruitige rode wijn 2 schijfjes limoen 30 gram suiker 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 16 grote scampi′s of 24 kleine 1 dl rode port 1 dl melk 1,5 dl Soja room peper 15 g margerine 4 witte broodjes. Hulpmiddelen Een[...]
Bron: smulweb.nlIngredienten: 1 kg kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 2 tenen knoflook 100 gram ontbijtspek (eerst even uitbakken!!) voor de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 4 moten kabeljauw 1 rode ui 1 lente uitje 2 stengels bleekselderie 2 tenen knoflook 4 eetlepels witte wijn Roomboter zout en peper 1 gele[...]
Bron: smulweb.nlHoi hoi allemaal! Aaaah, zie je dat? TUURLIJK ZIE JE DAT. Mijn vis is paars. PAARS. Vandaag had ik lekker een avondje alleen thuis gepland. Heerlijk. Ik ben[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlRoodbaars of dorade of Noorse schelvis, dat zijn allemaal andere namen voor één en hetzelfde lekkere visje. Niet te verwarren met rouget barbet of rode poon.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beSoms maak ik een recept voor 100% na en soms begin ik meerdere recepten met mekaar te mixen. Dit is zo'n eigen 'mix and match'. De saus pikte ik van de website[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 4 forellen 2 rode uien 8 plakjes gerookt ontbijtspek (versgemalen) peper 2 theelepels gedroogde dragon 20 g koude boter of margarine 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels boter 3 rode paprika's (in blokjes) 200 ml droge witte wijn 1/2 theelepel gedroogde tijm 4 eetlepels pijnboompitten (geroosterd)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 eetlepels pijnboompitten ½ rode paprika 3 eetlepels rozijnen ⅛ l droge witte wijn 2 sjalotjes 4 eetlepels olijfolie zout en[...]
Bron: ah.nlIk schreef gisteren al over mijn bezoek aan The Glorious op uitnodiging van het Consorzio del Prosciutto di Parma. Wat een topnamiddag: leuk gezelschap,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen etentje thuis met meneer Marsepein; dat was al weer te lang geleden. Toen de kinderen op bed lagen, hebben we dit samen gekookt. Het was heerlijk! Ook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen hele heilbot kopen is nog al wat, ze kunnen wel 320 kilo wegen en bijna 5 meter lang worden, tegenwoordig worden ze ook gekweekt aan de Noorse kust en daar[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlZeebaars is gelukkig goed verkrijgbaar op de Utrechtse zaterdagmarkt. In de vroege ochtend keuren Vietnamezen en Chinezen de zeebaars door de kieuwen open te[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlvoor 6 personen 18 grote garnalen ongepeld (3 pp) 75gr pp zalm 75 gr pp kabeljauw 2 tenen knoflook 2 sjalotten 1 grote venkel knol 4 tomaten 1 rode paprika 1[...]
Bron: smulweb.nl