recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder langoustine

Gevonden 52 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Zalmforel met basilicum-roomsaus

Ingrediënten 15 g basilicum 40 g boter 1 sjalot (heel fijngehakt) 500 g zalm (forelfilets) citroenpeper (molentje) 100 ml witte wijn (bijv. pinot gris)[...]

Bron: ah.nl
visstoofpotje a la Judith

Deze week zat er weer courgette in de groentetas en ik had zin in een stoofpotje met vis. Dit is het geworden en we hebben het gegeten met brood met[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl
Kreeft thermidor

Ingrediënten Porties : 2 1 middelgrote gekookte kreeft 30g boter 1 sjalotje, fijngesneden 325 ml verse visbouillon 60 ml witte wijn 60 ml extra dikke[...]

Bron: allrecipes.nl
Met krab gevulde ossenhaas met een[...]

Ingrediënten Porties : 4 Krab vulling: 2 eetlepels olijfolie 1 theelepel gehakte ui 1 theelepel gehakte bosui 1 theelepel knoflook, geperst 1 theelepel[...]

Bron: allrecipes.nl
Heilbot met beurre blanc en oesterzwammen

voor 4 personen 3 sjalotjes 2 eetl. olie 5 takjes tijm 200 ml droge witte wijn 100 ml slagroom 250 gram oesterzwammen 1/2 knolselderij 100 gr. koude boter 2[...]

Bron: smulweb.nl
Crab

voor 6 personen 1/2 stokbrood le champain 2 blikjes krab (a 170 g), uitgelekt 1 ei 1 bakje platte peterselie (20 g), fijngesneden 4 el mayonaise 1 sjalot,[...]

Bron: smulweb.nl
Gegrilde zwaardvis met een sausje van room en[...]

voor 4 personen 4 zwaardvissteaks van ca, 170 gram, 2 eetl limoensap, 2 eetl. notenolie, 3 eetl. zure room, 2 tl suiker, ? tl zout 1 tl oregano, 1 tl tijm, ?[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken zalm met rucola, saus en tomaat

voor 4 personen 4 verse zalmfilets met vel 4 e olijfolie 1 e vers citroensap 1 t dijonmosterd Zeezout Zwarte peper vers gemalen Cherry tomaten (gehalveerd) 1[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken zalm met rucola, saus en tomaat

voor 4 personen 4 verse zalmfilets met vel 4 e olijfolie 1 e vers citroensap 1 t dijonmosterd Zeezout Zwarte peper vers gemalen Cherry tomaten (gehalveerd) 1[...]

Bron: smulweb.nl
Zalm in sesamkorst, fondant van prei en wortel,[...]

Woop, woop! Het is zover! Het nieuwe schooljaar aan hotelschool Spermalie is gestart. Mijn schooltas met gloednieuwe klasseermap stond al weken klaar. De[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zeeduivel, mossel, champignons, selder,[...]

Ik had het er in mijn receptje van eergisteren - yoghurt, limoen, appel, vanille - al over hoe fantastisch The Biggest Cooking Event van Delhaize wel was:[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Vis Wokshotel met Zeekraal

Wokken, wie is er niet dol op. Op drukke momenten vind ik niets fijner dan een eenpansgerecht. In dit recept kies ik voor vis. Iedereen die mij een beetje kent[...]

Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nl
Zeebaars met frisse atjar salade (zoet zure[...]

Een jaar terug had ik nooit kunnen raden dat ik ooit iets als dit zou bereiden, laat staan durven aan te raken. Wat een enorm beest is het ook, haha! Ik had al[...]

Bron: cluelessculinary.blogspot.nl
Mosterd-visragout

Ingrediënten 3 sjalotjes 2 eetlepels boter of margarine 2 schaaltjes roodbaarsfilet (a ca. 250 g) 4 eetlepels bloem 2 bekertjes crème fraîche (a 125[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy