Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 46 recepten
voor 4 personen 100 gr ongezouten roomboter op kamer temperatuur 2 el fijngehakte dille 2 tenen knoflook geperst 4 sliptongen 1/2 courgette in blokjes van 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 bakjes verse dille ((a 15 g), fijngesneden) 1 el suiker 2 schaaltjes zalmhaasjes ((a 230 g), in dunne plakken) 1 el grove mosterd 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sjalotjes (zak a 400 g) 1 zak paprika's (rood, groen en geel) 1/2 bakje verse dille (a 15 g) 4 eetlepels olijfolie 300 g risottorijst (zak[...]
Bron: ah.nlDriemaal is scheepsrecht. Dit is al het 3de gerecht dat ik klaarmaak uit De Gastentafel . Misschien moet ik wel doen zoals Simone van Simones Kitchen . Zij is[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen jaar terug had ik nooit kunnen raden dat ik ooit iets als dit zou bereiden, laat staan durven aan te raken. Wat een enorm beest is het ook, haha! Ik had al[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlvoor 4 personen Pond gamba`s (schoon ontdaan van kop en staart) 100-125 gr. cantharellen of 1 bakje kastanjechampignons 1 blokje visbouillon 2 sjalotten 1 bol[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr gepelde scampi`s 6 teentjes knoflook (geperst) 1 sjalot (fijngehakt) Zeezout Zwarte peper 3 e roomboter Citroensap 3 e droge sherry 1 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr gepelde scampi`s 6 teentjes knoflook (geperst) 1 sjalot (fijngehakt) Zeezout Zwarte peper 3 e roomboter Citroensap 3 e droge sherry 1 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 sjalotjes 2 eetl. olie 5 takjes tijm 200 ml droge witte wijn 100 ml slagroom 250 gram oesterzwammen 1/2 knolselderij 100 gr. koude boter 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 3 500 gr krielaardappeljes, niet geschild 80 gr boter, apart te verwerken 2 grote tomaten, ontveld en in blokjes 200 gr sjalotjes,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 600 g witte visfilet (bijv. koolvis, kabeljauw of zeewolf) 2 sjalotten (gesnipperd) 3 eetlepels bloem 2 eetlepels olie 5 eetlepels mayonaise[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 15 g basilicum 40 g boter 1 sjalot (heel fijngehakt) 500 g zalm (forelfilets) citroenpeper (molentje) 100 ml witte wijn (bijv. pinot gris)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g komkommers 7½ g munt 1 sjalot 1 citroen 50 g zure room 50 mayonaise 15 g dille 125 g cocktailgarnalen (koelvers) 125 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sjalot (gesnipperd) 10 zwarte peperkorrels 150 ml droge witte wijn 150 ml visfond (pot 380 ml) 1 flesje kookroom (250 ml) 1 el verse dille[...]
Bron: ah.nl