Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ik ben gék op schaaldieren, garnalen kan ik dan ook wel elke dag eten. Garnalencocktails vind ik vaak echter niet zo lekker, de garnaal is vaak te koud en met[...]
Bron: food-love-happiness.blogspot.comvoor 4 personen 12 grote gekookte (diepvries)garnalen 500 g biefstuk 4 el olie 1 tl chilipoeder 2 tenen knoflook 4 el mayonnaise 3 el zure room 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 grote gekookte (diepvries)garnalen 500 g biefstuk 4 el olie 1 tl chilipoeder 2 tenen knoflook 4 el mayonnaise 3 el zure room 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 liter zonnebloemolie 12 grote zoutwater garnalen, rauw 2 grote aardappels (vastkokend) 2 el mayonaise 1 teen knoflook, geperst paar druppels[...]
Bron: smulweb.nlIk kocht tot nu toe altijd schoongemaakte garnalen, maar besloot dit keer eens ongepelde garnalen uit de diepvries te proberen. Veel goedkoper. Dat betekende[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlOke op het moment dat ik boodschappen ging doen, had ik niet het idee ik heb zin in garnalen. Maar omdat ik lekker ging eten bij een vriendin, een soort[...]
Bron: foodiesign.blogspot.comIngrediënten 2 citroenen (schoongeboend) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 9 tenen knoflook (ongepeld) 1 1/2 tl gemalen koriander (ketoembar) 5 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sjalotten 1 teentje knoflook 1 tl verse gemberwortel (geraspt) 1 rode peper (zonder zaadjes) 3 takjes koriander 250 g kabeljauwfilet (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak reuzengarnalen ((500 g, diepvries), ontdooid) 1 perssinaasappel (schoongeboend) 1 bakje verse tijm ((15 g), alleen de blaadjes) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 flesjes zonnebloemolie (a 1 liter) 12 grote zoutwater garnalen ((zak 500 g, diepvries), ontdooid) 2 grote aardappels (bv. pommes primeur,[...]
Bron: ah.nlGoedemiddag lieve lezers :D Gisteravond heb ik echt ZO VERRUKKELIJK gegeten, maar omdat ik eindelijk weer eens een fles wijn erbij heb opengetrokken, leek 't[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlEen vers garnaaltje van de barbecue is altijd lekker. Of het nu bij je avondeten hoort, of als hapje tussendoor, dat maakt niet uit. Uit mijn supergoede nieuwe[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDeze borrelhapjes zijn weer eens wat anders dan een bitterbal of mini-sausijzenbroodje op een feestje. Ze zijn supereenvoudig te maken. Serveer ze lekker warm![...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDe Italianen mogen in sommige plaatsen en steden van de burgemeester dit Paasweekend op hun balkon barbecueën, ik ben nu al benieuwd naar de foto's. Dit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen -500 g witte vis filet -1 ei -2 dl room -nootmuskaat, peper en zout -2 liter visfumet -1 wortel -1 prei -1 selderij -1 ui -500 g[...]
Bron: smulweb.nl20 ongepelde grote garnalen (diepvries) 2 tenen knoflook 0,5 rode peper 2 el olijfolie 0,5 tl paprikapoeder 5 plakjes serranoham (of andere rauwe ham)[...]
Bron: smulweb.nl