Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten 1 flesje droge witte wijn (0.25 liter) 200 ml groentebouillon (van tablet) 1 prei (gewassen en in halve ringen) 250 g zalmhaasje 3 blaadjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 5 eiertomaten 2 eetlepel olijfolie 1/2 rode ui, versnipperd snufje gedroogde oregano 4 eetlepels witte wijn 24 Kalamata olijven,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels (30 ml) olijfolie extra vierge 1 ui, gesneden 2 teentjes knoflook, gekneusd 1/2 eetlepel gemalen gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlgegeten op 24 mei nodig: 4 moten witvis, boter, 1 dl droge witte wijn (of bouillon), 1 el citroensap, 1/8 liter room, 2 el kappertjes, zout, peper Bak de vis[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten 1 zak aardappelen (pondje kriel, 500 g) 4 forelfilets 250 ml droge witte wijn 25 g boter (in blokjes) 2 tenen knoflook (in plakjes) 3 el[...]
Bron: ah.nlZalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen 4 x zalmfilet 20 x kersentomaatjes 50 gram zwarte olijven 2 eetlepels kappertjes 1 blikje ansjovis peper, zout, citroen, olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 Zalm filet uien capperi (kappertjes) laurierblaadjes witte wijn zout peper olie Bereidingswijze Voorbereiding: 5 min ›[...]
Bron: allrecipes.nl4 witte visfilet, 150 gr, liefst met huid er nog aan 1 eetl limoensap 1 ui in ringen 1 rode paprika, in repen 1 teen knoflook, gekneusd 1 blik tomatenblokjes[...]
Bron: smulweb.nlTerug van een hele tijd weg geweest. Wat was mijn lekkerste maaltje tot nu toe in januari 2008, de Forel met winterse groenten uit de oven. De forel blijft een[...]
Bron: culi-ing.blogspot.com