Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 8 recepten
voor 4 personen 500 gr verse zalmfilet zonder huid 300 gr verse tomaten (in blikjes) 1 kilo witte asperges 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 200[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 250 g aspergetips (zee)zout 1 vanillestokje 1 dl visfond (pot a 380 ml) 1 bekertje slagroom (125 ml) zwarte peper 3 verse coquilles per[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 250 g aspergetips (zee)zout 1 vanillestokje 1 dl visfond (pot a 380 ml) 1 bekertje slagroom (125 ml) zwarte peper 3 verse coquilles per[...]
Bron: smulweb.nlHet is best lastig om witvis goed te combineren; al te sterke sauzen overheersen de smaak van de vis, maar met een te flauwe saus is het gerecht saai... Deze[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIngrediënten 200 g aspergetips 1 vanillestokje 100 ml visfond 125 ml slagroom (bekertje) 500 g coquilles 2 el olie 4 tl imitatiekaviaar zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIn maart kreeg ik een zakje hopscheuten kado van Okke Amerongen met het verzoek om er iets mee te koken. Hopscheutenlikeur werd hier al eerder gepubliceerd,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl"Langouste à la vanille" is het nationale gerecht van de Comoren, een Afrikaanse eilandengroep tussen Mozambique en Madagaskar. Het wordt traditioneel gemaakt[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 zalmfilets van 200g 2 theelepels verse dragon 1 of 2 eetlepels rode wijn 4 grote garnalen, gepeld 225g ongekookte spaghetti 8[...]
Bron: allrecipes.nl