recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder mascarpone bleekselderij

Gevonden 17 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Kabeljauw met een gremolatakorst

Ingrediënten Porties : 4 2 citroenen 55 g verse witte broodkruimels 3 el fijngehakte peterselie 2 teentjes knoflook, uitgeperst peper en zout 4 stukken[...]

Bron: allrecipes.nl

Bacalhau

voor 2 personen - 300 gram bacalhau-filet(in de Surinaamse toko)een paar uur geweekt in ruim koud water - 1 pond Opperdoezers - 2 grote zoete uien - een paar[...]

Bron: smulweb.nl
Vis-kebab in wijnbladeren met zoetzure dip

voor 4 personen Pakketje of pot (ingelegde) wijnbladeren (te koop in Turkse/Marokkaanse winkels) 600-800 gram stevige witvis filet (zeeduivel, zeewolf,[...]

Bron: smulweb.nl
Bacalhau

voor 2 personen - 300 gram bacalhau-filet(in de Surinaamse toko)een paar uur geweekt in ruim koud water - 1 pond Opperdoezers - 2 grote zoete uien - een paar[...]

Bron: smulweb.nl
Zarzuela, Spaanse visschotel met zeevruchten.

voor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]

Bron: smulweb.nl
Zarzuela, Spaanse visschotel met zeevruchten.

voor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]

Bron: smulweb.nl
Zeebaars met kruiden en saffraan aardappeltjes

voor 6 personen 1 kilo (Desiree) aardappelen geschild en gesneden in (ongeveer) 5 mm schijfjes. Een paar draadjes saffraan. 5-6 eetlepels olijfolie. 6[...]

Bron: smulweb.nl
Vis met saffraansaus

Het is best lastig om witvis goed te combineren; al te sterke sauzen overheersen de smaak van de vis, maar met een te flauwe saus is het gerecht saai... Deze[...]

Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl
Kabeljauw met pompoen en bietjes in[...]

Ingrediënten 2 rode gekookte bietjes ((schaal 500 g), geschild) 200 ml wittewijnazijn 3 tl suiker 100 ml droge sherry 1 pompoen 1 stengel citroengras[...]

Bron: ah.nl
Zeewolf in bakpapier

Ingrediënten 4 stukken zeewolf (van 125 gram) 1 blik groene kidneybonen (400 g) 1 pot geroosterde paprika's (op olie, uitgelekt) 4 teentjes knoflook (in[...]

Bron: ah.nl
Pikante garnalen met saffraan-mayonaise

Ingrediënten 1 zak reuzengarnalen (diepvries, 500 g) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 rode peper ((zonder zaadjes), fijngehakt) 4 eetlepels olijfolie[...]

Bron: ah.nl
Roodbaars met komkommersalade

Ingrediënten 2 schaaltjes roodbaarsfilet (a ca. 225 g) 5 eetlepels zoete ketjap 1 pak gele rijst (met saffraan (325 g)) 2 komkommers 1 rode peper 3[...]

Bron: ah.nl
Vis in zoutkorst met aïoli

Ik heb het eindelijk aangedurfd, en inderdaad het is de lekkerste manier van vis bereiden. De vis wordt heel mals en sappig. Ingrediënten: 750 gr à 1 kg grof[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy