Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
400 gram kabeljauwfilet of andere witvis 2 teentjes knoflook 1 lenteuitje gesnipperd scheutje gembersiroop 2 tl rode rode currypasta 1 eetlepel vissaus ca. 1[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlCrème brulee voert de lijst aan van meest uitgeteste recepten in mijn keuken, omdat ik het maar niet onder de knie kreeg (dan weer te korrelig, dan weer te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen variatie op een recept van Ramsey, gezien op zijn iPad app. Zie filmpje . Ramsey doet het met brill (griet) maar die kon ik zo snel niet krijgen. Heb[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngredienten: 1 kg kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 2 tenen knoflook 100 gram ontbijtspek (eerst even uitbakken!!) voor de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig: * 1 casino(wit)brood (ongesneden) * 150 gr. creme fraiche of verse roomkaas * 250 gr. dungesneden gerookte zalm * Bieslook Verwijder de korst van het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNa de ongepelde garnalen , bleef er nog een bak gepelde garnalen over in de Foodybox. Ik mijmerde even over een knapperig stokbroodje beladen met garnaal en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet was weer tijd voor culinaire post. Van Westland Peppers kreeg ik bijvoorbeeld pimientos de padrón toegestuurd. Het zijn groene pepers, maar dan mild als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet was weer tijd voor culinaire post. Van Westland Peppers kreeg ik bijvoorbeeld pimientos de padrón toegestuurd. Het zijn groene pepers, maar dan mild als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHelaas, maar ik kan niet zeggen hoe dit smaakt, want ik ben verkouden. Mijn neus neemt momenteel niets meer waar, hoewel de pepers in dit gerecht nog wel iets[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHier moet je eigenlijk mensen voor uitnodigen, zo lekker is het. Wij aten het met aardappels uit de oven en sla uit eigen tuin. Het liefste graag ook nog met[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMijn werkgever zit overal ter wereld, maar het thuishonk van mijn afdeling bevindt zich in Oxford, zodat ik daar af en toe naar toe mag. Het is nooit genoeg[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBeetje prakken, beetje mengen… Hier is niets lastigs aan. Gewoon een ouderwets Hollands viskoekje. De panko vind ik lekkerder dan gewone paneermeel. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn maart kreeg ik een zakje hopscheuten kado van Okke Amerongen met het verzoek om er iets mee te koken. Hopscheutenlikeur werd hier al eerder gepubliceerd,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe combinatie ligt misschien niet erg voor de hand, toch is witvis met een hartige vanillesaus vrij bekend en het schijnt vanaf de jaren 50 van de 20 e eeuw in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet grootste succes deze week was zonder twijfel de zak norivlokjes van Saitaku, welke je over rijst en dergelijke kan strooien. Het gaat om krokant geroosterd[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl