Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Mosselen. Nederlands trots. De mosselen uit Nederland staan bekend als de beste van de wereld. Het mosselseizoen loopt van half juli tot half april. Van half[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlJoehoe! Het schooljaar aan Spermalie is weer gestart en ik heb geluk... en jullie dus ook... want ik heb een fijne chef getroffen dit jaar voor de cursus[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beTweemaal op heel korte tijd mocht ik de fregola sarda proeven. De eerste keer was tijdens mijn workshop met de collega's bij De Keyser en de Kok . Toen werd de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk heb het eindelijk aangedurfd, en inderdaad het is de lekkerste manier van vis bereiden. De vis wordt heel mals en sappig. Ingrediënten: 750 gr à 1 kg grof[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKabeljauw met Spek in Braadzak Ingrediënten: 300 gram Kabeljauw 30 gram Spek 150 ml Mosterdsaus 10 ml Marinade frans 200 gram Verse groentes 10 gram Citroen[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen 20 scampi`s, gepeld en het darmkanaal verwijderd. 1 eetl boter. 2 eetl olijfolie voor bakken en braden. 4 tenen knoflook. 100 ml witte wijn. 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -500 g witte vis filet -1 ei -2 dl room -nootmuskaat, peper en zout -2 liter visfumet -1 wortel -1 prei -1 selderij -1 ui -500 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 scampi`s, gepeld en het darmkanaal verwijderd. 1 eetl boter. 2 eetl olijfolie voor bakken en braden. 4 tenen knoflook. 100 ml witte wijn. 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Grote garnalen/staarten 4 per persoon ansjovis (bij voorkeur in olijfolie) 2 blikjes room 125 ml olijfolie witte wijn flinke scheut cognac[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -500 g witte vis filet -1 ei -2 dl room -nootmuskaat, peper en zout -2 liter visfumet -1 wortel -1 prei -1 selderij -1 ui -500 g[...]
Bron: smulweb.nl