Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 8 350 g bloemige aardappelen, geschild en in stukken gesneden 350 g schelvisfilet sap van 1 limoen 1 dunne stengel citroengras, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 espressokopjes pandanrijst 10 á 12 ontdooide, ontdarmde grote garnalen 1 eetlepel honing 2 á 3 eetlepels Japanse sojasaus (of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 2 2 espressokopjes pandanrijst 10 á 12 ontdooide, ontdarmde grote garnalen 1 eetlepel honing 2 á 3 eetlepels Japanse sojasaus (of[...]
Bron: allrecipes.nlMeestal gebruik ik voor visgerechten zalm of kabeljauw, dus ik vond het leuk om voor dit recept van gebakken vis met Aziatische kool, venkel en bacon eens een[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIk eet normaal minstens 1x per week vegetarisch en 1x vis. Bij de vis probeer ik vette en gewone vis af te wisselen. Probleem is dat ik nooit goed heb leren[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beRode uienkonfijt bij kaas of een stukske (wild)paté? Jazeker, graag! Maar bij vis? Ben je nu helemààl gek geworden, Myriam? Nee hoor, jullie kunnen gerust[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 4 zalmfilets (van 120 g elk met vel, geschubd en graten verwijderd) 2 zakjes groene thee olijfolie 1 blik kokosmelk (light, 400 g) 300 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 tl sesamolie 300 g zalmfilet (zonder vel en graten) 300 g witvisfilet (zonder vel en graten (bijv. kabeljauwhaasje)) 1 el sesamzaad 2[...]
Bron: ah.nlIk eet normaal minstens 1x per week vegetarisch en 1x vis. Bij de vis probeer ik vette en gewone vis af te wisselen. Probleem is dat ik nooit goed heb leren[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beVoor 2 personen 2 zalmfilets 4 rode bieten 1 rode ui Voor de vinaigrette 2 el agave siroop 2 el zoete azijn 2 el olijfolie 1 el graanmosterd peper & grof[...]
Bron: calorietje.blogspot.beGemaakt voor een persoon (zonder asperges) De afgelopen maanden heb ik, na het lezen van het enthousiasme waarmee Melissa Clark in de New York Times over[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBron: Dagelijkse Kost Een fantastische barbecuesalade van Jeroen Meus! Om je vingers van af te likken! Ingrediënten : 4 eetlepels ketchup 1 eetlepel mosterd 2[...]
Bron: tafelkunstjes.blogspot.se