Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
voor 2 personen 200-300 gram kabeljauwfilet of een andere stevige witvis, in kleine stukjes gesneden 50 gram zelfgemaakte rode pesto 4 bosuitjes, in fijne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 mooie kabeljauw filets van 175 gr per stuk 3 grote stevige vleestomaten 150 gr feta 1 citroen Mooie olijfolie 1 tl tijm 1 tl oregano 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 mooie kabeljauw filets van 175 gr per stuk 3 grote stevige vleestomaten 150 gr feta 1 citroen Mooie olijfolie 1 tl tijm 1 tl oregano 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200-300 gram kabeljauwfilet of een andere stevige witvis, in kleine stukjes gesneden 50 gram zelfgemaakte rode pesto 4 bosuitjes, in fijne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram diepvrieskabeljauwfilet (Vismarine), ontdooid, in 4 porties sap van 2 citroenen 8 eetlepel olijfolie 4 tomaten, gehalveerd 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram diepvrieskabeljauwfilet (Vismarine), ontdooid, in 4 porties sap van 2 citroenen 8 eetlepel olijfolie 4 tomaten, gehalveerd 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 500 g kabeljauwhaas 1 el verse rozemarijn (fijngehakt) 75 g chorizo (plakjes) 2 vleestomaten zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak reuzengarnalen ((500 g, diepvries), ontdooid) 1 citroen 1 sinaasappel 3 el olijfolie 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 takje rozemarijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g kabeljauwfilet 1 eetlepel citroensap zout versgemalen vierseizoenenpeper 1 kleine rode ui ½ zakje Italiaanse kruidenmix (a 20 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 takjes rozemarijn 125 g gezouten boter (op kamertemperatuur) 4 eetlepels 4-seizoenenpeper (hele korrels, navuldoosje) 2 maal 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 350 g zalmfilet 4 el dijonnaise (mosterdmayonaise, potje 200 g) 50 g geraspte jonge kaas (zakje 175 g) 2 tl gedroogde rozemarijn 2 el[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen Een takje verse rozemarijn; een paar takjes verse salie; 2 filets van elk 200 gram van wilde of biologische zalm, met vel; zeezout; olijfolie;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Heilbot filets olijfolie 2 citroenen 1 pakje verse rozemarijn p/z Hulpmiddelen Ziplock zakje vijzel Voorbereiding Was de rozemarijn en snij[...]
Bron: smulweb.nl