Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 57 recepten
voor 4 personen 4 kabeljauwfilets , zout, peper, 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 3 vleestomaten 1 eetlepel tomatenpuree 2 eetl olijfolie 2 theelepels tijm 2[...]
Bron: smulweb.nlPure smaken. Eenvoud. En vooral een verrukkelijke puree. Dit gerecht werd afgelopen dinsdag als voorgerecht geserveerd, maar ik zou gewoon de porties wat[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beKabeljauw en tong zijn mijn favoriete vissoorten. Ik ben er dol op! De mogelijkheden zijn eindeloos: pocheren, bakken, in papillot,... Deze combinatie met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEén van de succesrecepten van deze blog zijn de tongrolletjes met witte wijn saus . Welnu, ook dit gerecht gaat een mooie toekomst tegemoet, als je 't mij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beRoodbaars of dorade of Noorse schelvis, dat zijn allemaal andere namen voor één en hetzelfde lekkere visje. Niet te verwarren met rouget barbet of rode poon.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe cursus 'dagschotels met vis' zit erop en gaat naadloos over in 'streekgerechten'. Niet dat er in streekgerechten geen visjes meer gebakken worden, dat nu[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be't zijn de kleine dingen die 't hem doen. Da's eigenlijk met alles zo in het leven. En in de keuken is dat niet anders. Een rolletje hier, een plakje daar. Een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDat lekker en mooi niet per se moeilijk hoeft te zijn, dat bewijst David Selen elke kookles opnieuw. Goeie producten en verrassende combinaties, daarmee kom je[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWat een ***weer! Ach, om helemaal depri van te worden... Niks kan mij opbeuren momenteel... De Rode Duivels zijn uitgeschakeld. Vakantie is nog veraf en ik heb[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 2 personen 250 gram kabeljauw (dikke stukken) zout, peper, 1 sjalotje 1 teentje knoflook 2 tomaten 1 eetlepel tomatenpuree 1 eetl olijfolie 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlSaumon à l'oseille; een gemakkelijk, snel en elegant gerecht, deels van tevoren voor te bereiden. Een klassieker uit 1973 van de gebroeders Troisgros in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlgegeten 2 november zalm gebakken met wat gesnipperde sjalotjes. Sausje gemaakt van Griekse yoghurt, boursin, scheutje room, wat basilicum en gebakken[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 2 personen 1 sjalotje 1/2 tl olijfolie 4 verse abrikozen 1 gr saffraan zout,peper 1 zeeduivelstaart van 350 gram Voorbereiding Verwarm de oven voor op[...]
Bron: smulweb.nlMijn schoonmoeder eet dit keer met ons mee en zij is dol op vis. Dus zoek ik iets speciaals voor haar uit. Deze ovenschotel met zalm is heel erg eenvoudig om[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 50-70 gr ongezouten boter, op kamertemperatuur 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel knoflook, fijngesneden 1 eetlepel sjalotjes,[...]
Bron: allrecipes.nlDeze week zat er weer courgette in de groentetas en ik had zin in een stoofpotje met vis. Dit is het geworden en we hebben het gegeten met brood met[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 6 personen 150 ml melk, 21 gr verse gist gr 8 gr droge gist, suiker, 75 gr bloem, 1 el boter, 1 ei, 50 gr boekweitmeel, 300 gr zeer verse zalmfilet (kan[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 50 g boter roze peperkorrels (molentje) 2 venkelknollen 2 sjalotten (in dunne plakjes) 4 stukken roodbaarsfilet[...]
Bron: ah.nlvoor viskoekjes 400 g witte vis (kabeljauw of koolvis, je kan ook verse tonijn of zalm gebruiken) 1 teentje knoflook, fijn oregano, fijn tijm, fijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 rode pepers 1 stengel citroengras 2 cm verse gember 2 sjalotten 2 tl suiker 1 el zonnebloemolie 1 el vissaus 1 el gemalen koriander[...]
Bron: ah.nlSoms maak ik een recept voor 100% na en soms begin ik meerdere recepten met mekaar te mixen. Dit is zo'n eigen 'mix and match'. De saus pikte ik van de website[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be