Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 41 recepten
Tot nu toe heb eigenlijk alleen maar ovenschotels bereid waar ik gebruik maakte van recepten op basis van vlees of kip. Op de een of andere manier had ik dat[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDe drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 4 personen 8 scholfiltes 8 sneetjes gerookte zalm creme fraiche zwarte kaviaar(potje) dille Bloem roomboter melk witte wijn peper Hulpmiddelen Magnetron[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 stuks grote gamba`s 50 g bloem 200 g walnoten 2 el honing 1 el sesamzaad ½ el citroensap 1 el gecondenseerde melk 2 el mayonaise[...]
Bron: smulweb.nl200 gram surimisticks (krabsticks) in kleine stukjes gesneden; 100 gram gerookte zalm, in kleine stukjes gesneden; 4 eieren, losgeklopt; 200 ml creme fraiche;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 GRAM BLOEM 125 GRAM BOTER 200 GRAM GEROOKTE ZALM 200 GRAM KAAS, in plakjes 1/4 LITER MELK 4 EIEREN Voorbereiding Kneed boter en bloem en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 stuks grote gamba`s 50 g bloem 200 g walnoten 2 el honing 1 el sesamzaad ½ el citroensap 1 el gecondenseerde melk 2 el mayonaise[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 stuks grote gamba`s 50 g bloem 200 g walnoten 2 el honing 1 el sesamzaad ½ el citroensap 1 el gecondenseerde melk 2 el mayonaise[...]
Bron: smulweb.nlDoor makreelmousse wordt vaak nogal veel room en boter en ander vet gedaan wat, wanneer je een goede gerookte makreel koopt, eigenlijk echt zonde is. Het is[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlMmmmmm! Met trots presenteer ik dit eigen receptje. Heb het voor het eerst met pasta gegeten. Overigens wel zonder de kikkererwten en ei. Ik ben zelf geen[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 8 plakjes deeg voor hartige taart (pak a 450 g, diepvries) 2 blikjes wilde roze zalm (a 213 g) 2 el kruidenboter (kuipje a 100 g) 1 zak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 g hazelnoten 30 g verse peterselie (in grove stukken) 2 teentjes knoflook (gepeld) 1 eetlepel olijfolie 1 eetlepel witte-wijnazijn 4[...]
Bron: ah.nlDe staartstukjes uit een pak diepvries kabeljauw zijn heel geschikt om er een soort lekkerbekjes van te maken. Voor dit recept worden ze niet door een beslag[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl