Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 makreelfilets 60 ml ketjap 60 ml mirin (zoete Japanse wijn) 1 eetlepel ruwe rietsuiker 1/2 eetlepel gember, geraspt[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 gerookte makreel,ontdaan van graten en vel mayonaise, tube 1 potje "nep" kaviaar rasp van een halve limoen Hulpmiddelen Rasp,mes, snijplank,[...]
Bron: smulweb.nlRauwe vis doet mij meteen denken aan sushi. Maar het kan ook anders: een tartaar, een carpaccio of zoals hier gemarineerd op z'n Oosters. Een fris en zurig[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOp zondag eten we altijd iets van gerookte vis, zoals zalm, makreel of forel. Dit is een simpele lunch maar erg lekker. Beleg 2 (roggemeel) crackers met wat[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlDoor makreelmousse wordt vaak nogal veel room en boter en ander vet gedaan wat, wanneer je een goede gerookte makreel koopt, eigenlijk echt zonde is. Het is[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlMijn eerste kook filmpje. Kijk en kook plezier. Opmerking om te verbeteren, heel graag..... What you need for this dish: -1 gekookte (gegrilde) makreel - 1[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlIngrediënten 1 Fougasse de Champaign (afbakbrood) 2 bosuitjes 200 g gerookte makreelfilet 1/2 pot guacamoledip (a 300 ml) 1 zakje rucolasla (30 g) zet[...]
Bron: ah.nlGekruid vlees uit de supermarkt of van de slager is eigenlijk allemaal met slechte e-nummers. Schnitzels, satéburgers, kant en klare gehaktballen etc. hoef je[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlIngrediënten 1 blikje makreel in tomatensaus Paar roosjes broccoli 1/2 blik rode bonen 1 paprika 3 wortelen Bereiding Schil de wortelen en doe ze in stukken.[...]
Bron: calorietje.blogspot.beVrolijk Pasen! Wat fijn hè, een dagje extra vrij, de lente voor de deur....een uurtje langer licht. Ik vind het geweldig. Wat ik vroeger ook geweldig vond, was[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlvoor 4 personen 2 st. komkommers 2 el. crème fraïche 1 bosje peterselie 1 el. witte wijnazijn of balsamicoazijn 2 verse makrelen van ca. 500
Bron: smulweb.nl2 schoongemaakte verse makrelen, olie, (zee)zout Hulpmiddelen Rookoventje Bereidingswijze Was de makrelen van binnen en van buiten onder de stromende koude[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 Fougasse de Champaign (afbakbrood) ? 2 bosuitjes ? 200 g gerookte makreelfilet ? 1/2 pot guacamoledip (a 300 ml) ? 1 zakje rucolasla (30 g)[...]
Bron: smulweb.nl