Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
. Een echte klassieker onder de voorgerechtjes Tijdje verdwenen...maar dat is echt jammer Wat is er nu niet lekkerder dan hollandse garnalen En zelf pellen[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlNostalgie uit de vorige eeuw, uit de tijd van Wina Born. Daarvoor kon ik de visvorm van mijn moeder goed gebruiken. Maar van de piment d'Espelette had nog[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 2 blikjes tonijn op water,uitgelekt. 1 rode ui zeer fijn gesneden. 1Groene paprika zeer fijn gesneden. 2 en een halve eetlepel blad peterselie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 12 gamba`s 5 teentjes knoflook 4 el olijfolie halve tl cayennepeper 3 el droge sherry 2 el citroensap 2 el fijngehakte koriander of peterselie[...]
Bron: smulweb.nlEerder maakte ik al de Frans/Spaanse klassieker vis in de oven , maar volgens t opkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit Spaans Baskenland doen we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEven 'niks' in huis..... Als je dan gaat zoeken kom je vaak nog veel eetbare producten tegen die goed bij elkaar passen. Ik vervang 'brood' (lees: het[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlIngrediënten 1 bak garnalen (zoetwater (500 g, diepvries), ontdooid) 4 eetlepels olie 2 grapefruits 1 limoen 6 eetlepels mayonaise 1 mespunt cayennepeper[...]
Bron: ah.nlEerder maakte ik al de Frans/Spaanse klassieker vis in de oven , maar volgens t opkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit Spaans Baskenland doen we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen - 6 teentjes knoflook (geperst) - 1,5 rode chilipeper (zonder zaadjes, gesnipperd) - 24 scampi (gepeld en ontdaan van darmkanaal) - 4[...]
Bron: smulweb.nl100 g tonijn in eigen nat(blik) 5 ansjovisreepjes in olijfolie 2 tl kappertjes 1 sjalot 4 eetl. mayonaise 2 takjes peterselie (vers) 10 blaadjes basilicum 10[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 g grote rauwe gamba′s (garnalen) 3 el olie 3 el pernod (pastis) 4 lente-uitjes in dunne ringen 2 teentjes knoflook, fijngesneden 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 24 ongepelde gamba`s 2 cm gemberwortel 2 teentjes knoflook 1/2 rode spaanse peper 1 dl. olijfolie 1 theelepel cayennepeper zout ,peper 1 bos[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Gepelde gamba′s (25 stuks), veldsla of andere sla, paprika′s, wilde spinazie (iglo), stokbrood, knoflook, uitjes, peper en zout.[...]
Bron: smulweb.nl12 grote gepelde gamba′s 12 stukken fillodeeg, 20 x 15 cm 12 plakjes jongbelegen kaas 25 gr gesmolten boter voor de charmoula (Marokkaans[...]
Bron: smulweb.nl