Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 162 recepten
voor 4 personen 4 zalmmoten 3 eetlepels olijfolie 2 eetlepels kappertjes 4 augurken, in kleine blokjes 1 citroen, schil geraspt 2 eetlepels verse peterselie,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 sjalotje 1/2 tl olijfolie 4 verse abrikozen 1 gr saffraan zout,peper 1 zeeduivelstaart van 350 gram Voorbereiding Verwarm de oven voor op[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 900 gram grote, rauwe (tijger)garnalen 7 grof gehakte teentjes knoflook 3 theelepels gedroogde chilipepertjes 1 eetlepel paprikapoeder 1/4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 gamba`s of grote garnalen - 3 sjalotjes of kleine uitjes - 2 teentjes knoflook - 2 rijpe trostomaten - 1 klein blikje tomatenpuree - 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 24 gamba′s, 4 teentjes knoflook, 2 kleine uien, 4 eetlepels olijfolie, 4 etlepels medium sherry, 1 eetlepel citroensap, zout, peper, 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Rauwe gamba′s of scampi′s - olijfolie - zout en peper - knoflook 4x Smult + 24-delige BK bestekset Nu voor € 39,95 (normaal[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 gram kabeljauw filets (2 stuks) 2 stengels bleekselderij gesneden 1 rode ui gesnipperd 1 prei in dunne ringen gesneden 2 knoflook teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Rauwe gamba′s of scampi′s - olijfolie - zout en peper - knoflook Bereidingswijze Pel de rauwe gamba′s. Pers een aantal[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 gram verse zeeduivelfilet -1 eetlepels olijfolie - 450 gram tapenade - zout - zwarte peper - Voor garnering : vers gehakte peterselie -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 visfilet van 200 g, 4 gekookte aardappelen, 100 g wortelen, 100 g courgettes, 70 g gemalen kaas, een half ei, bloem, olijfolie, peper en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 15 gamba`s 3 teentjes knoflook 1 chilipeper olijfolie zwarte peper zout Bereidingswijze Gamba`s helemaal of half pellen. Darmkanaal eruit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 gepelde gamba`s met staartje 2 teentjes knoflook, geperst 2 el piment déspelette (te vervangen door 1 el paprikapoeder en 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen Schaaltje met 200 ml olijfolie 1 el citroensap ½ t zeezout 2 teentjes knoflook, fijn 1 t tijm 1 t rozemarijn 1 t oregano ½ el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 schoongemaakte jakobsmosselen 2 theelepels sinaasappellikeur 8 plakjes bacon 1 eetlepel olijfolie Bereidingswijze Verhit de grill. Verpak de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen 1 tl olijfolie 2 gamba`s 2 bosuitjes 60 gram champignons Biologische mediterrane kruiden 1 el chilisaus Hulpmiddelen Klein ovenpannetje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - ongeveer 5 gambas p.p. (bij voorkeur vers, maar uit de vriezer kan ook - de niet-voorgekookte variant!). Bij amuse neem je 1 of 2 gambas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen - 2 stukjes zalmfilet - half pak mie - 100 ml mirin - 100 ml soyasaus - 2 el bruine suiker - 2 el sake - 1 el sesamolie - 1 bak Japanse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gram kabeljauw (dikke stukken) zout, peper, 1 sjalotje 1 teentje knoflook 2 tomaten 1 eetlepel tomatenpuree 1 eetl olijfolie 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nl