Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Saumon à l'oseille; een gemakkelijk, snel en elegant gerecht, deels van tevoren voor te bereiden. Een klassieker uit 1973 van de gebroeders Troisgros in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMijn schoonmoeder eet dit keer met ons mee en zij is dol op vis. Dus zoek ik iets speciaals voor haar uit. Deze ovenschotel met zalm is heel erg eenvoudig om[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlNa het recept van coquilles met preimousse , moest er natuurlijk een bijpassend hoofdgerecht volgen. Voortbordurend op de romige preimousse heb ik gekozen voor[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlHet is best lastig om witvis goed te combineren; al te sterke sauzen overheersen de smaak van de vis, maar met een te flauwe saus is het gerecht saai... Deze[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlEen etentje thuis met meneer Marsepein; dat was al weer te lang geleden. Toen de kinderen op bed lagen, hebben we dit samen gekookt. Het was heerlijk! Ook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBelgische Garnalenkroketjes Ingredienten: 500 gram grijze garnalen (gepeld) 4 blaadjes gelatine 90 gram boter 120 gram bloem 300 gram gevogelte bouillon (kip,[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlEen heerlijk licht gerecht. Ik heb het geserveerd met knoflookaardappeltjes en wortel met bosui uit de oven. Een glas chardonnay erbij en je hebt een[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl"Langouste à la vanille" is het nationale gerecht van de Comoren, een Afrikaanse eilandengroep tussen Mozambique en Madagaskar. Het wordt traditioneel gemaakt[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVoor het deeg: ? 100 gram bloem ? 1 tl olijfolie ? 1 ei, losgeklopt voor de vulling: ? olijfolie ? 2 sjalotten, fijngehakt ? 150 gram shii-take of pieds de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 2 pomodori 200 gram prei 12 gamba`s 350 gram tarbot 2,5 dl witte wijn zout peper boter SAUS: 10 gram boter 20 gram gesnipperde sjalot mespunt[...]
Bron: smulweb.nl