Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen 200 gr zalm,150 gr makreel 1 zakje bechemelsaus,peper,4 plakjes cheddar kaas,cherry tomaatjes Hulpmiddelen 4 kleine pannetjes Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 GRAM BLOEM 125 GRAM BOTER 200 GRAM GEROOKTE ZALM 200 GRAM KAAS, in plakjes 1/4 LITER MELK 4 EIEREN Voorbereiding Kneed boter en bloem en[...]
Bron: smulweb.nlWat een ***weer! Ach, om helemaal depri van te worden... Niks kan mij opbeuren momenteel... De Rode Duivels zijn uitgeschakeld. Vakantie is nog veraf en ik heb[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGarnalenkroketjes zijn een typisch, maar erg lekker gerecht dat vooral aan de Belgische en Franse kust veel wordt gegeten. In het Belgische Oostende kun je nog[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIngrediënten 1 sneetje oud witbrood 250 g tilapiafilet (vis) 50 g geraspte oude kaas 1 teentje knoflook (in plakjes) 1 eetlepel citroensap 1 ei 2[...]
Bron: ah.nl Boulangère de blanc de cabillaud au jambon d'Espagne Ingrediënten voor 2 personen: 500 gr. aardappelen 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had gedacht dat het recept niet de moeite waard zou zijn om er een foto van te maken. Maar het recept is toch lekker genoeg om te onthouden. De foto is van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZalmsouffle met Riesling Als dit niet feestelijk is.... Een heerlijk luchtige souffle Heerlijk met een Riesling wijntje Dit recept is van Elyena van het blog[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 8 personen 120 ml mayonaise, 15 g bloem, 2 eieren, 120 ml melk, 135 g krabvlees, 130 g Zwitserse kaas, 50 g uien, 1 ongebakken quichebodem Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gram verse zalm filets 400 à 500 gram verse blad spinazie 1 ui 1 vers rood pepertje 6 teentjes knoflook `n stukje gember `n stukje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr gepelde hollandse garnalen. 2 gamba′s (diepvries) 3 dl. visbouillon, 30 gr boter, 20 gr. bloem, mespuntje cayennepeper, evt.[...]
Bron: smulweb.nl