Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Een makkelijk en smakelijk recept van Nigella waar je niet al te veel ingrediënten voor in huis hoeft te halen. Ingrediënten: 60 ml droge witte vermouth 1 tl[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSambuca is een Italiaanse anijslikeur. Deze anijslikeur smaakt geweldig in visgerechten (zie ook de Bretonse sardienensoep ) en bij venkel en bleekselderij.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlGaat dit in zes minuten lukken? Dan heb ik de blog net zo snel geschreven als dat de vis de oven inging. Dit gerecht is afkomstig uit De avontuurlijke keuken[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlZalmsouffle met Riesling Als dit niet feestelijk is.... Een heerlijk luchtige souffle Heerlijk met een Riesling wijntje Dit recept is van Elyena van het blog[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlGarnalenpasteitje... Ingrediënten: 200 gram Hollandse garnalen. 35 gram boter. 35 gram bloem. 1/2 dl witte wijn. 2 &1/2dl visbouillon. 1/2 dl slagroom. 2[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlZalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIk had gedacht dat het recept niet de moeite waard zou zijn om er een foto van te maken. Maar het recept is toch lekker genoeg om te onthouden. De foto is van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDat scheutje Pastis doet 't hem! Een droomcombinatie met garnalen, zalm, room en verse kruiden .. en het is direct feest aan tafel. Ingrediënten : 500 ml[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlDit was een leuke verrassing. Een dag eerder had ik visfilet uit de vriezer gehaald zonder duidelijk plan. Op de avond zelf was er een dolende negenjarige om[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten 2 noordzeetongen* 4 el crème fraîche (bekertje 125 ml) 1 citroen (schoongeboend) 1/2 bakje platte peterselie ((a 20 g), blaadjes[...]
Bron: ah.nlDat scheutje Pastis doet 't hem! Een droomcombinatie met garnalen, zalm, room en verse kruiden .. en het is direct feest aan tafel. Ingrediënten : 500 ml[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 750 gr Kabeljauw filets (vers) 75 gr roomboter 1 grote ui (of rode ui) 75 gr fijn geraspte pittige kaas (oud, gruyère, parmezaan) 5 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 scholfiltes 8 sneetjes gerookte zalm creme fraiche zwarte kaviaar(potje) dille Bloem roomboter melk witte wijn peper Hulpmiddelen Magnetron[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 150 ml melk, 21 gr verse gist gr 8 gr droge gist, suiker, 75 gr bloem, 1 el boter, 1 ei, 50 gr boekweitmeel, 300 gr zeer verse zalmfilet (kan[...]
Bron: smulweb.nlVandaag heb ik een moot zalm gekocht en thuis even een receptje erbij gezocht. Ik had niet alle ingrediënten in huis (met name de gember miste). Maar als je[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlNostalgie uit de vorige eeuw, uit de tijd van Wina Born. Daarvoor kon ik de visvorm van mijn moeder goed gebruiken. Maar van de piment d'Espelette had nog[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSnel, makkelijk en smakelijk, deze visschotel uit de magnetron. Door het bedje van Italiaanse groenten met wijn en het afdeklaagje van tomaat en kaas blijft de[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl