Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 57 recepten
voor 3 personen - 125 ml kwark - 250 gr champignons - * 1 blikje geconcentreerde kerrie cremesoep - bieslook,peper,zout - 150 gr gepelde gambagarnalen - 450[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 witte visfilets 1 eetlepel venkelzaad 1 of 2 eetlepels boter Bereidingswijze Voorbereiding: 10 min › Bereiding: 15 min[...]
Bron: allrecipes.nlIk was benieuwd naar de combinatie vis en pindasaus. Het viel niet tegen, eigenlijk was het erg lekker (en ook weer makkelijk te maken). 400 gram witvisfilet,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 12 augustus super sappig en overheerlijk! 250 gram pandan- of basmatirijst, 1 kg prei, 6 zongedroogde tomaatjes, 2 el boter, 600 gram witvis,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 8 juni Door de worst lekker hartig! 1 grote ui, 125 gram salami, wat boter, 1,5 blik tomaten op sap, 1 scheut azijn, 1,5 tl honing, 4 witvis filets[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com500 g grote rauwe scampi?s of gamba?s - 1 eetlepel zout - 1 koffielepel versgemalen zwarte- of vijfkleurenpeper - 1 eetlepel kerrie - 2 eetlepels bloem - 2[...]
Bron: smulweb.nlGoedemiddag jij! Oh ik heb weer een schandalige week achter de rug. Zo een dat het zaterdag is en ik nog moet bloggen over dinsdag, wow! Wat een drukte weer.[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlGoedemiddag! Gisteravond heb ik een hele experimentele maaltijd bereid, maar man o man wat was het lekker! In huis stond nog een fles Amarula , een likeur met[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHoi hoi! Afgelopen dinsdag heb ik een gek experimenteel maaltje gegeten en het is inmiddels zaterdag dus misschien moest ik 'm maar eens online zetten. Wat is[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlWat een ***weer! Ach, om helemaal depri van te worden... Niks kan mij opbeuren momenteel... De Rode Duivels zijn uitgeschakeld. Vakantie is nog veraf en ik heb[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk maakte deze risotto al eens eerder. Een week of 3 geleden. Maar toen het bord bijna klaar was en ik heel mijn koelkast onderste boven keerde op zoek naar de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWat ben ik toch weg van dit soort recepten die onze chef Jo om de 2 weken uit zijn boekentas schudt. Ze zijn lekker, ze zijn licht en het werk valt reuzegoed[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk ben net terug van een weekje Spanje en het was genieten van begin tot eind! Het weer was goed, het verblijf in de Bed & Breakfast La Puerta del Sueno[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNa een paar dagen van overdaad heb ik daar nu eens echt zin in. Een makkelijk te maken en licht verteerbaar pannetje met weinig ingrediënten. Ik heb[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.be