Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 2 personen 250 gram kabeljauw (dikke stukken) zout, peper, 1 sjalotje 1 teentje knoflook 2 tomaten 1 eetlepel tomatenpuree 1 eetl olijfolie 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kabeljauwfilets , zout, peper, 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 3 vleestomaten 1 eetlepel tomatenpuree 2 eetl olijfolie 2 theelepels tijm 2[...]
Bron: smulweb.nlDaar is 'ie dan! Op facebook liet ik al weten dat ik gisteravond HEEL LEKKER heb gegeten en nu dan ein-de-lijk het recept online. Ik dronk namelijk gisteravond[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIk kocht tot nu toe altijd schoongemaakte garnalen, maar besloot dit keer eens ongepelde garnalen uit de diepvries te proberen. Veel goedkoper. Dat betekende[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDit recept komt uit het tijdschrift Vitaya van de maand september. We eten beiden graag tomaat met garnalen en verkozen dus om het recept van Pascale Naessens[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beIngrediënten 2 grote biologische aardappels (zee)zout 4 sjalotjes 4 eetlepels olijfolie 4 eetlepels cranberrycompote 2 theelepels balsamicoazijn[...]
Bron: ah.nlNou ja, in de verste verte nog niet. Het is een versimpelde uitvoering van een voorgerecht van chef Daniel Humm's sterrenrestaurant NYC's Eleven Madison Park,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn maart kreeg ik een zakje hopscheuten kado van Okke Amerongen met het verzoek om er iets mee te koken. Hopscheutenlikeur werd hier al eerder gepubliceerd,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 150-200 gram pasta 300 gram zalmfilet AH Sla compleet Italiaans balsamico-azijn honing peper zout Voorbereiding Meng een scheut[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 3 el geconcentreerde tomatenroomsoep 3 el thaise chilisaus 1 1/2 dl koksroom zout en peper naar smaak 2 el bieslook 10 gamba′s 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 12 grote rauwe gamba?s 3 knoflookteentjes 3 eetlepels olijfolie zout (versgemalen) peper 4 eetlepels gesnipperde peterselie 4 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl