Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
Tot nu toe heb eigenlijk alleen maar ovenschotels bereid waar ik gebruik maakte van recepten op basis van vlees of kip. Op de een of andere manier had ik dat[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comVoorbereidingen voor het kerstdiner De laatste week heb ik weinig tijd gehad voor de blog. Gelukkig ben ik weer tijdelijk aan het werk en druk bezig met de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIn maart kreeg ik een zakje hopscheuten kado van Okke Amerongen met het verzoek om er iets mee te koken. Hopscheutenlikeur werd hier al eerder gepubliceerd,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe buurman had prachtige forellen gevist, waarvan ik er een paar mocht hebben. Een klassiek gerecht uit de Franse keuken: Ingrediënten: 1 forel p.p. bloem[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe staartstukjes uit een pak diepvries kabeljauw zijn heel geschikt om er een soort lekkerbekjes van te maken. Voor dit recept worden ze niet door een beslag[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 50 g hazelnoten 30 g verse peterselie (in grove stukken) 2 teentjes knoflook (gepeld) 1 eetlepel olijfolie 1 eetlepel witte-wijnazijn 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 plakjes deeg voor hartige taart (pak a 450 g, diepvries) 2 blikjes wilde roze zalm (a 213 g) 2 el kruidenboter (kuipje a 100 g) 1 zak[...]
Bron: ah.nlMmmmmm! Met trots presenteer ik dit eigen receptje. Heb het voor het eerst met pasta gegeten. Overigens wel zonder de kikkererwten en ei. Ik ben zelf geen[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlDoor makreelmousse wordt vaak nogal veel room en boter en ander vet gedaan wat, wanneer je een goede gerookte makreel koopt, eigenlijk echt zonde is. Het is[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlAls blogster was ik onlangs uitgenodigd op de persvoorstelling van de nieuwe kookbijbel, Ons Kookboek van de KVLV. Ik kreeg meteen al een paar receptjes en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 4 personen 20 stuks grote gamba`s 50 g bloem 200 g walnoten 2 el honing 1 el sesamzaad ½ el citroensap 1 el gecondenseerde melk 2 el mayonaise[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 stuks grote gamba`s 50 g bloem 200 g walnoten 2 el honing 1 el sesamzaad ½ el citroensap 1 el gecondenseerde melk 2 el mayonaise[...]
Bron: smulweb.nl200 gram surimisticks (krabsticks) in kleine stukjes gesneden; 100 gram gerookte zalm, in kleine stukjes gesneden; 4 eieren, losgeklopt; 200 ml creme fraiche;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 stuks grote gamba`s 50 g bloem 200 g walnoten 2 el honing 1 el sesamzaad ½ el citroensap 1 el gecondenseerde melk 2 el mayonaise[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 scholfiltes 8 sneetjes gerookte zalm creme fraiche zwarte kaviaar(potje) dille Bloem roomboter melk witte wijn peper Hulpmiddelen Magnetron[...]
Bron: smulweb.nlDeze week zat er weer courgette in de groentetas en ik had zin in een stoofpotje met vis. Dit is het geworden en we hebben het gegeten met brood met[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 6 personen 150 ml melk, 21 gr verse gist gr 8 gr droge gist, suiker, 75 gr bloem, 1 el boter, 1 ei, 50 gr boekweitmeel, 300 gr zeer verse zalmfilet (kan[...]
Bron: smulweb.nlEen blikje tonijn in eigen nat (+- 150g) 200 ml halfvolle melk of sojamelk Hulpmiddelen Krachtige blender blikopener vergiet Voorbereiding Open het blikje[...]
Bron: smulweb.nlZalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl