Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
Ik ben gék op schaaldieren, garnalen kan ik dan ook wel elke dag eten. Garnalencocktails vind ik vaak echter niet zo lekker, de garnaal is vaak te koud en met[...]
Bron: food-love-happiness.blogspot.comNog een curry maar deze keer met vis...gezond, mager en heel erg lekker! Vergeet de koriander niet...die geeft die typische smaak eraan. Houdt je niet van de[...]
Bron: mvdzwart.blogspot.comvoor 4 personen 100 gram gerookte zalm 1 stokbrood of focaccia 2-3 eetlepels verse groene pesto 1 rolletje geitenkaas van 100 gram (in plakjes) 2 kleine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Patak`s Naan Naturel 240 gr Tonijn 80 gr Geraspte pizza kaas 120 gr Mayonaise 20 gr Patak`s Mild curry Kruidenpasta 80 gr Tomaten blokjes 40[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gerookte zalm, kappertjes, creme fraise,bosui,citroen. Bladerdeeg Hulpmiddelen Garneerring Voorbereiding Snij de zalm,3 stengels bosui,rasp[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Gamba`s (20), broccoli, champignons, bosui, spinazie, botersla, sojasaus, hoi-sin, rijstazijn, vissaus, sesamolie 4x Smult + 24-delige BK[...]
Bron: smulweb.nlVoorbereidingen voor het kerstdiner De laatste week heb ik weinig tijd gehad voor de blog. Gelukkig ben ik weer tijdelijk aan het werk en druk bezig met de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMeestal gebruik ik voor visgerechten zalm of kabeljauw, dus ik vond het leuk om voor dit recept van gebakken vis met Aziatische kool, venkel en bacon eens een[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIk kocht tot nu toe altijd schoongemaakte garnalen, maar besloot dit keer eens ongepelde garnalen uit de diepvries te proberen. Veel goedkoper. Dat betekende[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlBijna kerst en ik weet gewoon nog steeds niet wat ik ga koken. Zijn jullie er al uit? Op eerste kerstdag krijg ik elf eters. Een ding is wel zeker: ze krijgen[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlHet is best lastig om witvis goed te combineren; al te sterke sauzen overheersen de smaak van de vis, maar met een te flauwe saus is het gerecht saai... Deze[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIn het geheel niet in lijn met de Zuid Europese stijl die ik normaalgesproken aanhoud op deze website, maar wel erg lekker! 2 personen als hoofdgerecht of 8[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlEen verzoeknummertje: een vriend van me wil met kerst een Hele Vis op tafel zetten, gegaard in een Zoutkorst. Een mooie manier van vis bereiden; het gaat snel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 2 cm gemberwortel (geschild) 2 haringen 5 radijsjes (in kwarten) 2 bosuitjes (in schuine ringen) 2 eetlepels Japanse sojasaus zet alles op[...]
Bron: ah.nl