Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 67 recepten
voor 2 personen 200 g kleine champignons 2 x 125 g kabeljauwfilet (of een andere witvis) 1 eetlepel boter of olie 100 ml zure room 100 ml crème[...]
Bron: smulweb.nlNog maar 2 maanden en Kerst is dan al gepasseerd en oudjaar staat voor de deur. Als controlefreak plan ik màànden op voorhand mijn feestmaal. Niets is leuker[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWat een ***weer! Ach, om helemaal depri van te worden... Niks kan mij opbeuren momenteel... De Rode Duivels zijn uitgeschakeld. Vakantie is nog veraf en ik heb[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 6 personen 115 gram geraspte witte radijs - 115 gram ongeschilde zoete aardappels - 75 gram wortels - 4 shii-takes zonder steeltjes - 50 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 gram kabeljauw filets (2 stuks) 2 stengels bleekselderij gesneden 1 rode ui gesnipperd 1 prei in dunne ringen gesneden 2 knoflook teentjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr sint-jakobsschelpen (coquilles) zout en peper, naar smaak 2 eetlepels bloem 2 eetlepels boter 225 ml slagroom 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nl2 (stevige) witvisfilets, bloem, kappertjes, kerstomaatjes, scheutje balsamico-azijn, wat oregano, olijfolie Verhit wat olie in een koekepan. Haal de vis door[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 200 GRAM BLOEM 125 GRAM BOTER 200 GRAM GEROOKTE ZALM 200 GRAM KAAS, in plakjes 1/4 LITER MELK 4 EIEREN Voorbereiding Kneed boter en bloem en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr zalm,150 gr makreel 1 zakje bechemelsaus,peper,4 plakjes cheddar kaas,cherry tomaatjes Hulpmiddelen 4 kleine pannetjes Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr verse vis knoflook, 1 eetlepel rode currypasta, gember, bosuitjes, koriander, chilisaus, 1 ei, bloem en zout. Bereidingswijze Pureer in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 kipfilet (in blokjes) 100 gr witte bloem 120 ml koud water 1/2 eetlepel zout scheutje tabasco 500 ml slaolie sojasaus wasabi[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 theelepels chilipoeder 1/2 theelepel gemalen kurkuma 1/2 theelepel zout 225 gr wilde zalmfilets, snijd in blokjes van 2,5 cm[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 8 scholfiltes 8 sneetjes gerookte zalm creme fraiche zwarte kaviaar(potje) dille Bloem roomboter melk witte wijn peper Hulpmiddelen Magnetron[...]
Bron: smulweb.nlEen Vistaart wil zoveel zeggen als in ieder geval Vis in een romige Saus afgetopt met Aardappelpuree, wat dan in de oven gegaard wordt. Je wilt uiteindelijk[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVaak hoor je van mensen dat ze het lastig vinden om vis(filet) op een goede manier te bakken, vaak breekt de via bij het omdraaien. Dit geldt vooral voor[...]
Bron: lekker-en-gezond-eten.blogspot.nlDeze week zat er weer courgette in de groentetas en ik had zin in een stoofpotje met vis. Dit is het geworden en we hebben het gegeten met brood met[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIk geef het toe, het is even iets meer werk dan de kant-en-klare variant maar zoals meestal met zelfgemaakt heb je dan ook wel veel lekkerdere vissticks op je[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlDe sogliole in saor het lekkerst als je hem een dag van te voren klaarmaakt. Volgens het recept in la Cucina Italiana is het wekenlang houdbaar. Kunnen ze wel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl