Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Een heel gezonde en heerlijke visschotel....snel klaar en je zal je tafelgenoten verrassen! Je kan er vanalles bij eten...maar mijn favoriet is toch wel de[...]
Bron: mvdzwart.blogspot.comKrab en Garnalen Dip Nog even....dan komt echt de zon tevoorschijn Dan word het weer voor de bbq en buiten eten Deze dip is makkelijk van tevoren klaar te[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlMijn werkgever zit overal ter wereld, maar het thuishonk van mijn afdeling bevindt zich in Oxford, zodat ik daar af en toe naar toe mag. Het is nooit genoeg[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl Boulangère de blanc de cabillaud au jambon d'Espagne Ingrediënten voor 2 personen: 500 gr. aardappelen 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWij vinden dit een heerlijk zaterdagavond gerecht, leuk i.p.v. een pizza. Ingrediënten : 2 blikjes tonijn 6 artisjokharten uit blik 2 bollen mozzarella 16[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlTwee keer smikkelen vandaag ;-)). Het lukte niet om de uitgezochte foto up te loaden en bij het proberen van een andere gemaakte foto loaden ze opeens beiden[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten 1 sneetje oud witbrood 250 g tilapiafilet (vis) 50 g geraspte oude kaas 1 teentje knoflook (in plakjes) 1 eetlepel citroensap 1 ei 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje tortellini (kaas (250 g)) 1 grote broccoli 2 x 200 g zalm (gegrild) 1 citroen 3 tenen knoflook 3 eetlepels olijfolie 25 g boter zet[...]
Bron: ah.nlWij vinden dit een heerlijk zaterdagavond gerecht, leuk i.p.v. een pizza. Ingrediënten : 2 blikjes tonijn 6 artisjokharten uit blik 2 bollen mozzarella 16[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlvoor viskoekjes 400 g witte vis (kabeljauw of koolvis, je kan ook verse tonijn of zalm gebruiken) 1 teentje knoflook, fijn oregano, fijn tijm, fijn[...]
Bron: smulweb.nlVandaag test ik weer een recept van Albert Heijn: kabeljauwfilet met pesto. Maar ik vind de kabeljauw in de supermarkt te duur en daarom vervang ik deze door[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlHola! Omg, gisteravond heb ik zooooooo lekker gegeten. Echt veeeeeel lekkerder dan ik in lange tijd heb gegeten. Ik had een tijdje geleden een kookboek[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlvoor 4 personen Pond gamba`s (schoon ontdaan van kop en staart) 100-125 gr. cantharellen of 1 bakje kastanjechampignons 1 blokje visbouillon 2 sjalotten 1 bol[...]
Bron: smulweb.nlWat een feest dat ik van die mooie kookworkshops mag geven! Vorig jaar had ik nog niet durven dromen van zulke fijne dagen. Het mooiste eraan zijn de mensen.[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlvoor 4 personen (olijf)olie 4 diepvries-kabeljauwporties 1 blikje tonijn op oliebasis 100g spekreepjes 1 ui 1 teentje knoflook 250 gr. champignons 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlIngredienten: 4 plakjes tonijn 1 teen knoflook, geplet beetje olijfolie 1 blik (400 ml) gepelde tomaten 4 eetlepels Thaise vissaus ¼ van een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVandaag heb ik een moot zalm gekocht en thuis even een receptje erbij gezocht. Ik had niet alle ingrediënten in huis (met name de gember miste). Maar als je[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIk had nog nooit van wrakvissen gehoord. Er schijnen diverse scheepswrakken voor de Zeeuwse kust te liggen waar het goed zeevissen is. Dankzij zo'n[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl