Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 78 recepten
voor 4 personen - 24 gamba′s - 1,5 dl olijfolie - 6 grote, rijpe trostomaten(liefst ) - 3 sjalotten - 1,5 dl witte wijn - 1 blokje Kruiden Bouquet[...]
Bron: smulweb.nlWoop, woop! Het is zover! Het nieuwe schooljaar aan hotelschool Spermalie is gestart. Mijn schooltas met gloednieuwe klasseermap stond al weken klaar. De[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEén van de succesrecepten van deze blog zijn de tongrolletjes met witte wijn saus . Welnu, ook dit gerecht gaat een mooie toekomst tegemoet, als je 't mij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beRoodbaars of dorade of Noorse schelvis, dat zijn allemaal andere namen voor één en hetzelfde lekkere visje. Niet te verwarren met rouget barbet of rode poon.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beRauwe vis doet mij meteen denken aan sushi. Maar het kan ook anders: een tartaar, een carpaccio of zoals hier gemarineerd op z'n Oosters. Een fris en zurig[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe cursus 'dagschotels met vis' zit erop en gaat naadloos over in 'streekgerechten'. Niet dat er in streekgerechten geen visjes meer gebakken worden, dat nu[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be't zijn de kleine dingen die 't hem doen. Da's eigenlijk met alles zo in het leven. En in de keuken is dat niet anders. Een rolletje hier, een plakje daar. Een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDat lekker en mooi niet per se moeilijk hoeft te zijn, dat bewijst David Selen elke kookles opnieuw. Goeie producten en verrassende combinaties, daarmee kom je[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 1 theelepel aardappelzetmeel 2 stengels citroengras 1 eetlepel lente ui in ringetjes 2 limoenblaadjes 8 middelgrote gamba`s, liefst thaise[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Pond gamba`s (schoon ontdaan van kop en staart) 100-125 gr. cantharellen of 1 bakje kastanjechampignons 1 blokje visbouillon 2 sjalotten 1 bol[...]
Bron: smulweb.nlSaumon à l'oseille; een gemakkelijk, snel en elegant gerecht, deels van tevoren voor te bereiden. Een klassieker uit 1973 van de gebroeders Troisgros in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl- 4 stuks gamba`s - 8 gram augurk - 2 gram platte peterselie - 10 gram sjalot - 5 gram kappertjes - 15 gram granny smith appel - 60 gram mayonaise - snufje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 sjalotje 1/2 tl olijfolie 4 verse abrikozen 1 gr saffraan zout,peper 1 zeeduivelstaart van 350 gram Voorbereiding Verwarm de oven voor op[...]
Bron: smulweb.nlMijn schoonmoeder eet dit keer met ons mee en zij is dol op vis. Dus zoek ik iets speciaals voor haar uit. Deze ovenschotel met zalm is heel erg eenvoudig om[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 50-70 gr ongezouten boter, op kamertemperatuur 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel knoflook, fijngesneden 1 eetlepel sjalotjes,[...]
Bron: allrecipes.nlDeze week zat er weer courgette in de groentetas en ik had zin in een stoofpotje met vis. Dit is het geworden en we hebben het gegeten met brood met[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 6 personen 150 ml melk, 21 gr verse gist gr 8 gr droge gist, suiker, 75 gr bloem, 1 el boter, 1 ei, 50 gr boekweitmeel, 300 gr zeer verse zalmfilet (kan[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 50 g boter roze peperkorrels (molentje) 2 venkelknollen 2 sjalotten (in dunne plakjes) 4 stukken roodbaarsfilet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode pepers 1 stengel citroengras 2 cm verse gember 2 sjalotten 2 tl suiker 1 el zonnebloemolie 1 el vissaus 1 el gemalen koriander[...]
Bron: ah.nlKabeljauw en tong zijn mijn favoriete vissoorten. Ik ben er dol op! De mogelijkheden zijn eindeloos: pocheren, bakken, in papillot,... Deze combinatie met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be